Tuğba Özay kimdir, kaç yaşında? Tuğba Özay evli mi?

2. Sayfa magazin programında Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtlayan eski manken Tuğba Özay yaptığı açıklamalarla sosyal medyada gündem oldu. Yapılan haberlerin ardından Özay'ın yaşamı büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. Peki, Tuğba Özay kimdir, kaç yaşında? Tuğba Özay evli mi? Ayrıntılar haberimizde...

Hafta içi TV8 ekranlarına gelen 2. Sayfa programı her gün yeni bir ismi konuk ediyor. Programın bugünkü konuğu magazin dünyasında son günlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan eski manken Tuğba Özay oldu. Geçtiğimiz günlerde verdiği konserde ünlü rock şarkıcısı Şebnem Ferah'ınn Sil Baştan adlı şarkısını seslendirmişti. Orkestra ile anlaşmazlıklar yaşayan Özay, sosyal medyadanın gündemine oturmuştu. Yapılan haberlerin ardından Tuğba Özay'ın yaşamı merakla araştırılmaya başlandı. Peki, Tuğba Özay kimdir, kaç yaşında? Tuğba Özay evli mi? Detaylar haberimizde...

Tuğba Özay kimdir, kaç yaşında? Tuğba Özay evli mi?

TUĞBA ÖZAY KİMDİR?

Tuğba Özay, 10 Şubat 1978’de İstanbul’da doğdu

Tuğba Özay’ın babası Trabzonlu annesi ise Antalyalıdır. Tuğba Özay, Fenerbahçe Lisesi'nden mezun olduktan sonra, Haliç Üniversitesi Konservatuvar ve Tiyatro Bölümüne kaydolmuştur.

Başlangıçta yelkencilik ve yüzme spor dallarına ağırlık vermiş, sonradan Fenerbahçe voleybol as takımında 5 yıl voleybol oynamıştır.

Mankenliğe 1994'te bir Vakko defilesi ile başlamıştır. Aynı "Sonradan Görmeler" televizyon dizisinde bir yüzme hocası rolü oynamıştır.

TUĞBA ÖZAY EVLİ Mİ?

1995'te Miss Model of Turkey seçilmiş, ardından Miss Model of the World yarışmasında ikinci seçilmiştir. Aynı yarışmada en iyi vücutlu model ödülünü de almıştır. 1996'da Paris'te kısa bir modellik kariyerine başlamış ise de, Türkiye'ye dönmüş, aynı yıl Avrupa Yılın Manken-Modeli seçilmiştir. Oyunculuk kariyerinde de başarılara imza atan Tuğba Özay, 2017 yılında ise engellilerin verdiği oylarla Onur Akay Medya tarafından "Yılın Oyuncusu" seçilmiştir. Tuğba Özay, 2009 yılında evlendiği Ludovic Fattizzo'dan 2019 yılında boşanmıştır.

 

 

Tuğba Özay kimdir, kaç yaşında? Tuğba Özay evli mi? ile ilgili etiketler Tuğba Özay Tuğba Özay kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.