Tugay Kerimoğlu biten evliliğinin ardından ilk kez konuştu!

Etkin Ünal ile olan 25 yıllık evliliklerini geçtiğimiz haftalarda tek celsede noktalayan Tugay Kerimoğlu konuyla ilgili ilk kez konuştu.

Eski futbolcu Tugay Kerimoğlu ile 25 yıl aynı yastığa baş koyduğu Etkin Ünal fikir ayrılıkları yaşadıkları gerekçesiyle boşanmıştı. Boşanmanın ardından çıkan haberlerde ünlü çiftin ayrılığı hakkında başka bir kadının aralarına girdiği iddiaları ortaya atılmıştı.

Galatasaray'ın efsaneleri arasında yer alan Kerimoğlu, basında çıkan iddialar hakkında açıklama yayınladı.

"DEDİKODUDAN İBARET"

İşte Kerimoğlu'nun yaptığı açıklama:

"Hakkımda bazı haber ve internet sitelerinde boşanma sebebim olarak dedikoduya dayalı ve tamamen asılsız haberler yayınlanmıştır. Boşanma sürecinde de belirtmiş olduğum gibi 25 yıllık evliliğimiz konuşarak ve anlaşarak sonlandırmış bulunuyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor süreçte basın mensuplarının enerjilerini ülkeye ve topluma hizmet edecek şekilde harcaması gerekirken, gerçeklikten uzak ve dedikodudan ibaret haberlerle gündemi meşgul etmemeleri ve kamuoyunu yanıltmaya yönelik haber yapmaları basın ve yayın kuruluşlarının tarafsız ve doğru haber yapma ilkesiyle bağdaşmamaktadır.

Bu haberleri yapanlar ve yaptıranlar hakkında tüm yasal haklarımım saklı tutmakla beraber söz konusu haberlerin tamamının asılsız olduğunu kamuoyunun bilgisine sunarım."

Tugay Kerimoğlu biten evliliğinin ardından ilk kez konuştu! ile ilgili etiketler boşanma Aldatma Tugay Kerimoğlu etkin kerimoğlu etkin ünal
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.