Tugay Kerimoğlu'nun yuvasını yıkan o isim ortaya çıktı!

25 yıllık evliliklerini geçtiğimiz haftalarda tek celsede noktalayan Tugay Kerimoğlu ve Etkin Ünal çiftinin arasına genç mimarın girdiği ortaya çıktı.

Eski futbolcu Tugay Kerimoğlu ile 25 yıl aynı yastığa baş koyduğu Etkin Ünal'ın boşanmasının sır perdesi yavaş yavaş aralanıyor. Fikir ayrılıkları gerekçesiyle geçtiğimiz ay boşanan ünlü çiftin ayrılığı hakkında şok bir iddia ortaya atıldı.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre; Geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda "Tugay'ın saçma sapan insanlarla kurduğu arkadaşlıklar onu çok değiştirdi" diyen Ünal'ın isim vermeden işaret ettiği kişinin genç bir mimar olduğu öne sürüldü.

INSTAGRAM'DA MANİDAR PAYLAŞIM

Kerimoğlu'nun Suadiye'deki evini de dekore eden mimar A.'nın boşanmanın sebebi olduğu konuşuluyor. Yeditepe Üniversitesi mezunu olan genç mimarın, Kerimoğlu çiftinin boşandığı gün Instagram'da "Ve kaptan gemiyi terk etti" diye yorum yaptığı da öğrenildi.

1833207_0_1513948611aU158

ÇEYREK ASIRLIK YUVA YIKILDI

2 çocuklarına rağmen çeyrek asırlık evlilikleri tek celsede biten ikilinin boşanmasından hemen sonra bu paylaşımı yapan A.'nın bu hamlesi ise "Boşanmanın nedeni genç mimarın baskısı mı?" yorumları yaptırdı.

Tugay Kerimoğlu'nun yuvasını yıkan o isim ortaya çıktı! ile ilgili etiketler boşanma mimar Tugay Kerimoğlu etkin kerimoğlu etkin ünal yeditepeli
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.