TSK'ya yönelik skandal açıklamalar yapan DEM Partililere polis müdahalesi: 10 kişi gözaltına alındı

Şanlıurfa Ceylanpınar'da TSK'yı küçük düşürücü ve suçlu gösterecek beyanlarda bulunan DEM Partililere polis müdahale etti. DEM Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Hüzni Kılıç ve yöneticilerin de aralarında bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı.

DEM Parti Ceylanpınar ilçe binası önünde yapılan basın açıklamasına DEM Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Hüzni Kılıç, yöneticiler ve partililer katıldı.

Grup adına konuşan bir partili, Irak'ın kuzeyine yönelik gerçekleştirilen Pençe Kilit Harekatı'nda Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sivil yerleşim yerlerini hedef aldığını öne sürdü.

TSK'ya yönelik skandal açıklamalar yapan DEM Partililere polis müdahalesi: 10 kişi gözaltına alındı

Açıklamada, TSK'yı küçük düşürücü ve suçlu gösterecek beyanlarda bulunan partilinin uyarılmasına rağmen açıklamayı sürdüren gruba polis ekipleri müdahale etti.

DEM Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Hüzni Kılıç ve yöneticilerin de aralarında bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı.

Emniyette götürülen şüphelilerin gözaltı işlemleri devam ediyor.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

TSK'ya yönelik skandal açıklamalar yapan DEM Partililere polis müdahalesi: 10 kişi gözaltına alındı - Resim : 2

TSK'ya yönelik skandal açıklamalar yapan DEM Partililere polis müdahalesi: 10 kişi gözaltına alındı ile ilgili etiketler Şanlıurfa DEM Parti Ceylanpınar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.