TSK'da 7 general ve amiral atama öncesi emekliliğini istedi!

Milli Savunma Bakanlığı, 7 general ve amiralin atamalar öncesi emekliliğini istediğini duyurdu. Açıklamada, emeklilik başvurularının 18 Ağustos'ta onaylandığı belirtildi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan TSK'da beklenen atamalar öncesi kritik bir açıklama yapıldı.
MSB, 7 general ve amiralin atamalar öncesi emekliliğini istediğini duyurdu.
Milli Savunma Bakanlığı, emeklilik başvurularının 18 Ağustos'ta onaylandığını ve emeklilik işlemlerinin son atamalarla ilgisinin bulunmadığını duyurdu.
MSB, yapılan değerlendirmeler sonucu emeklilik isteklerinin kabul edildiğini belirtti.
Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görevli 7 general ve amiralimiz, atama çalışmalarından önce kendi istek ve iradeleriyle emeklilik talebinde bulunmuşlardır. Yapılan değerlendirme sonucunda bakanlığımızca emeklilik başvuruları 18 Ağustos 2017 tarihinde onaylanmıştır. Söz konusu personelin emeklilik işlemlerinin, 20 Ağustos 2017 tarihinde yayımlanan general/amiral atamalarıyla herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır.''

TSK'da 7 general ve amiral atama öncesi emekliliğini istedi! ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanlığı general istifa msb amiral
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.