TSK ve MİT'ten Irak'ın kuzeyinde ortak operasyon: Teröristlerin inlerini yok etmeye devam ediyoruz

Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde TSK ve MİT'in düzenlediği ortak operasyonda 2 PKK'lı terörist öldürüldü. Milli Savunma Bakanlığı konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Ara, Bul, Yok Et parolasıyla teröristlerin inlerini yok etmeye devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

TSK ve MİT'in Irak'ın kuzeyinde teröristlere karşı ortak operasyonları devam ediyor. Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde düzenlenen ortak harekatta 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamada teröristlerin inlerini yok etmeye devam ettiklerinin altını çizerek 2 teröristin hava harekatı ile etkisiz hale getirildiğini vurguladı.

Milli Savunma Bakanlığı Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı.

“Ara, Bul, Yok Et” parolasıyla teröristlerin inlerini yok etmeye devam ediyoruz!

TSK ve MİT’in koordineli çalışması sonucu Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit edilen bölücü terör örgütü mensubu 2 PKK’lı terörist hava harekâtıyla etkisiz hâle getirildi."

TSK ve MİT'ten Irak'ın kuzeyinde ortak operasyon: Teröristlerin inlerini yok etmeye devam ediyoruz ile ilgili etiketler TSK MİT Operasyon terörist PKK Milli Savunma Bakanlığı Gara

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.