TRT Tabii ne zaman açılacak? Nereden izlenir? Tabii üyelik ücretli mi olacak?

TRT'nin büyük bir heyecanla beklenen Uluslararası Dijital Platformu "Tabii" yayın hayatına başlıyor...TRT'nin yeni projesi Tabii için dün akşam Beykoz Kundura Fabrikası'nda tanıtım gecesi düzenlendi. Tabii platformunun ne zaman açılacağı, nereden izlenebileceği ve üyeliğin ücretli olup olmayacağına yönelik araştırmalar büyük bir heyecanla yapılıyor. Peki, TRT Tabii ne zaman açılacak? Nereden izlenir? Tabii üyelik ücretli mi olacak? Ayrıntılar haberimizde... 

TRT’nin uluslararası dijital platformu "Tabii" heyecanla bekleniyor... Orijinal içeriklerle meraklıların karşısına çıkmaya hazırlanan uluslararası dijital platform Tabii, aksiyondan komediye tarihi dramadan animasyona kadar birçok içerik yer alacak. Dün akşam Beykoz Kundura Fabrikası'nda düzenlenen tanıtım gecesinde ise detaylar belli oldu. Peki, TRT Tabii ne zaman açılacak? Nereden izlenir? Tabii üyelik ücretli mi olacak? Detaylar haberimizde... 

TRT Tabii ne zaman açılacak? Nereden izlenir? Tabii üyelik ücretli mi olacak?

TRT TABİİ NEDİR?

TRT'nin uluslararası dijital platformu tabii platformu Türkçe, Arapça, Urduca İspanyolca ve İngilizce olmak üzere 5 farklı dilde yayın yapacak. tabii, aksiyondan komediye tarihi dramadan animasyona kadar birçok orijinal içeriğe ev sahipliği yapıyor.

Modern Doğu Masalları, Koyu Beyaz, Son Gün, Kapı, Hay Sultan, Şanzelize Düğün Salonu, Derin Mor, Mevlana Celaleddin-i Rumi, Küçük Dahi İbn-i Sina, Akif, Şebeke, Adalet, Aşkımız Yeter, Dayton ve Yangın Günleri dahil olmak üzere toplamda 184 yeni bölüm ile 30'un üstünde proje yer almakta. Ayrıca çocuklar için animasyon içerikleri de platformda kendine yer bulacak. Aynı şekilde TRT'nin sevilen yapımları da platformda mevcut olacak.

TRT TABİİ ÜCRETLİ Mİ OLACAK?

RT’nin uluslararası dijital platformu için Beykoz Kundura Fabrikası’nda bir tanıtım gecesi düzenlendi. Birçok içerik, yüksek kaliteli altyazı ve dublaj seçenekleri ile izleyicisine ulaşacak olan uluslararası dijital platformu tabii tanıtıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

BAŞLANGIÇTA ÜCRETSİZ OLACAK

"Bizi birleştiren hikayeleri, 5 farklı dilde ve 25 ülkede anlatacak olan yeni dijital platformumuz 'Tabii'nin yolu açık, izleyicisi bol olsun. 'Tabii' Türkiye'de başlangıçta ücretsiz olarak milletimizle buluşacak. Hayırlı olsun."

TRT TABİİ NE ZAMAN AÇILACAK? NEREDEN İZLENİR?

TRT Tabii, 7 mayısta izleyicilere sunulacak. 2023'ün ilerleyen dönemlerinde ise platformun uluslararası pazarlara açılması planlanıyor.

Başlangıçta Türkiye'deki kullanıcılara ücretsiz olarak sunulacak.

TRT Tabii  için internet sitesi üzerinden  mail ile üye olarak 7 Mayıs'tan itibaren kullanabilirsiniz. 

TRT Tabii ne zaman açılacak? Nereden izlenir? Tabii üyelik ücretli mi olacak? ile ilgili etiketler Tabii TRT
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.