TRT spikeri canlı yayında Beşiktaşlıları çok kızdırdı! ''Tabii şimdi aklınıza geliyordur...''

İspanya, Kosta Rika karşısında 7. golü bulduktan sonra TRT spikerinin, "Tabii şimdi aklınıza belki geliyordur, 1 gol daha olur mu?" söylemi Beşiktaşlı taraftarları kızdırdı. Liverpool - Beşiktaş maçının skoruna atıfta bulunduğu iddia edilen spiker için yüzlerce tweet atıldı.

Katar 2022 Dünya Kupası, bugün oynanan maçlarla devam etti. E Grubu saat 19.00 seansında turnuvanın favorilerinden İspanya ile Kosta Rika karşılaştı. İspanya, Kosta Rika’yı 7-0 gibi net bir skorla mağlup etmeyi başardı.

TRT spikeri canlı yayında Beşiktaşlıları çok kızdırdı! ''Tabii şimdi aklınıza geliyordur...''

"ŞİMDİ AKLINIZA GELİYORDUR..."

Öte yandan Cüneyt Ersan, İspanya'nın 7. golü bulduktan sonra, "Tabii şimdi aklınıza belki geliyordur, 1 gol daha olur mu?" şeklinde ifade kullanması Beşiktaşlı taraftarları adeta çileden çıkarttı. Liverpool maçına gönderme yaptığı iddia edilen spiker için sosyal medyada ''#ÖzürDileyeceksinCüneytErsan'' kampanyası başlatıldı.

6 Kasım 2007 tarihinde Şampiyonlar Ligi’nde Liverpool ile karşılaşan Beşiktaş, söz konusu mücadeleden 8-0 mağlup ayrılmıştı.

İŞTE O TEPKİLERDDEN BAZILARI:

 

 

 

TRT spikeri canlı yayında Beşiktaşlıları çok kızdırdı! ''Tabii şimdi aklınıza geliyordur...'' ile ilgili etiketler İspanya Kosta Rika 2022 Dünya Kupası 2022 FIFA Dünya Kupası Katar TRT Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.