TRT çalışanlarından görev süresi dolan İbrahim Eren'e duygusal veda! İşte böyle uğurladılar...

TRT'de 2013 yılında Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başlayıp 2017'de 4 yıllığına TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürlüğüne atanan İbrahim Eren, görev süresinin dolması nedeniyle TRT'deki son gününde sosyal medyadan veda mesajı yayımladı. İşte TRT çalışanlarının 17. Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Eren’i uğurladığı o anlar...

TRT'de görev süresi dolan İbrahim Eren, Twitter hesabından yaptığı duygusal bir paylaşım ile görevinden ayrıldı. 

"BANA BU GÖREVİ LAYIK GÖREN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A ŞÜKRANLARIMI ARZ EDİYORUM"

İbrahim Eren, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "10 Temmuz 2017 tarihinde 4 yıllığına atandığım TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürlüğü görevimin sonuna gelmiş bulunmaktayım. Görev sürem boyunca desteklerini her zaman hissettiğim ve bize güvenip bu görevi layık gören Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı arz ediyorum." ifadelerini kullandı.

İBRAHİM EREN'İN DÜN TRT'DEKİ SON GÜNÜYDÜ

TRT'de 4 yıl Genel Müdür Yardımcısı, 4 yıl da Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür olmak üzere 8 yıl görev yapan ve görev süresi dolan İbrahim Eren’in dün TRT’deki son günüydü.

TRT çalışanları 17. Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Eren’i uğurlamasıyla ilgili görüntüleri Eren kendi sosyal medya hesabından yayımladı.

 

TRT çalışanlarından görev süresi dolan İbrahim Eren'e duygusal veda! İşte böyle uğurladılar... ile ilgili etiketler İbrahim Eren TRT çalışan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.