Tribünde kavga çıktı, Falcao panik yaptı

Galatasaray'ın dün gece Danimarka'nın Randers takımıyla deplasmanda 1-1 berabere kaldığı maçın başlamasından kısa süre önce tribünde kavga çıkmıştı. Arbede, maçı tribünden izleyen Radamel Falcao'ya yakın bir yer yaşandı.

Bir seyirci kavgayı kameraya kaydetmek isterken Kolombiyalı yıldız da görüntüye girdi. Takımda istenmeyen adamının korku dolu anları sosyal medyada kısa sürede yayıldı.

Yüksek maliyeti ve istikrarsız performansı nedeniyle takımdan gönderilmek istenen Falcao için Başkan Burak Elmas kısa süre önce şu açıklamayı yapmıtşı:

"Falcao ve Feghouli ile ben konuşup görüştüm. Çok güzel hizmetleri oldu. Fakat bu ücret yapısıyla, bu maliyetle G.Saray’ın yeni finansal yapılanması çerçevesinde ücretlerini ödememizin mümkün olmadığını, kendilerine kulüp bulmalarını rica ettim. Umarım onlar da bizim nezaketimize karşılık vererek, iyi bir G.Saraylı olarak kısa sürede kendilerine kulüp bulurlar ve bir G.Saraylı olarak iyi ilişkilerle yollarımızı ayırırız. İki oyuncuyu da, yönetim kurulu kararıyla kadroda düşünmüyoruz. Hocamızın teknik kararları ayrı olabilir. Biraz bekleyelim, ona göre hareket ederiz."

Tribünde kavga çıktı, Falcao panik yaptı ile ilgili etiketler Galatasaray Randers radamel falcao

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.