Trendyol fotoğraflı yorum nasıl yapılır? Değerlendirme kısmına fotoğraf nasıl eklenir?

Türkiye'nin en çok tercih edilen online alışveriş sitelerinden Trendyol, alınan ürünlerle ilgili yorum ve puanlama sistemi ile de biliniyor. Tüketici, aldığı ürün ya da hizmeti değerlendirken fotoğraflı yorum bırakabiliyor mu? Değerlendirme kısmına fotoğraf nasıl ekleniyor?

Trendyol'da satın aldığınız bir ürüne fotoğraflı yorum yapmak isterseniz bunun için öncelikli bazı şartları yerine getirmiş olmanız gerekiyor. Türkiye'nin en çok online alışveriş yapılan sitelerinden olan son günlerin popüler uygulaması Trendyol birçok markayı sitesinde barındırıyor.

Trendyol'da fotoğraflı yorum nasıl yapılır?

Satın aldığını ürüne fotoğraflı yorum yapmak istediğinizde apple cihazı kullanmanız gerekiyor. Trendyol'un sosyal medyada da eleştiriye neden olan bu uygulaması birçok tepki aldı.

Android cihazlardan ya da tarayıcıdan sadece yazılı yorum bırakabildiğiniz ürünlere, eğer apple cihaz kullanıyorsanız fotoğraflı yorum yapabiliyorsunuz.

 

 

Trendyol fotoğraflı yorum nasıl yapılır? Değerlendirme kısmına fotoğraf nasıl eklenir? ile ilgili etiketler Trendyol fotoğraflı yorum
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.