Trendyol Exxen kodu nasıl kullanılır?

Türkiye’nin en büyük online alışveriş sitelerinden Trendyol kullanıcılarına Exxen üyeliği hediye ediyor. Trendyol Cüzdan ile yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlerde 1 aylık Exxen kodu kazanılıyor. Kullanıcılar ise Trendyol Exxen kodu nasıl kullanılır sorusuna yanıt arıyor.

Trendyol yeni kampanyası ile dijital ödeme hizmeti Cüzdan ile kazandırmaya devam ediyor. Trendyol Cüzdan ile yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlerde 1 aylık Exxen kodu üyeliği kazanıyor. Verilecek olan bu kod ile birlikte Exxen’de abonelik oluşturarak kodu girip süre içerikleri hemen izlemeye başlanabiliyor.

TRENDYOL EXXXEN KODU HEDİYESİ NASIL KAZANILIR?

Gerçekleştirdiği özel kampanyalar ile müşterilerine her daim avantajlı fırsatlar ve hediyeler sunmaya devam eden Trendyol, Trendyol Cüzdan ile 100 TL ve üzeri alışveriş yapan müşterilerine 1 aylık Exxen üyeliği kazandırıyor.

Trendyol Exxen kodu nasıl kullanılır?

Sadece Trendyol’a özel sınırlı sayıda kodun sunulduğu bu kampanyadan her bir müşteri sadece 1 kez yararlanabiliyor. Exxen kodunun geçerliliği 6 ay ile sınırlı olup, başka kampanya ile de birleştirilemiyor. Kampanya kodu, gerçekleştirilen alışverişten sonra 24 saat içinde siparişin verildiği Cüzdan hesabına ait telefon numarasına SMS mesajı ile iletiliyor.

İlk önce kampanyalı üyelikten faydalanmak için hediye kod ile yeni üyelik hesabı oluşturulması gerekiyor. Üyelik işleminin gerçekleştirilmesinden hemen sonra bir ay boyunca Exxen içeriklerine ücretsiz olarak erişim sağlanıyor. Exxen aboneliğinde hediye ilk ay kullanımın ardından takip eden ayda üyelik 9,90 TL olarak ücretlendiriliyor.

Trendyol Exxen kodu nasıl kullanılır? ile ilgili etiketler Trendyol Trednyol Cüzdan Exxen
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.