Trendyol Black Friday indirimleri ne zaman? İşte Trendyol Efsane Cuma indirimleri...

"Efsane Cuma" olarak da adlandırılan Black Friday 2022 indirimlerine çok kısa bir süre kaldı. Bu çerçevede Türkiye'nin en büyük e-Ticaret platformu olan Trendyol Black Friday 2022 indirimlerinin ne zaman başlayacağı büyük bir merakla araştırılıyor. Peki, Trendyol Black Friday indirimleri ne zaman 2022? Detaylar haberimizde...

Türkiye'nin en büyük e-ticaret sitesi, dünyanın ise sayılı e-ticaret platformları arasında yer alan Trendyol, giyim, yemek ve market alışverişine kadar birbirinden avantajlı indirim fırsatları sunuyor. Black Friday 2022 indirim dönemi yaklaşırken, Trendyol Efsane Cuma indirimlerinin ne zaman başlayacağı büyük bir heyecanla araştırılıyor. Peki, Trendyol Black Friday indirimleri ne zaman 2022? Ayrıntılar haberimizde...

Trendyol Black Friday indirimleri ne zaman? İşte Trendyol Efsane Cuma indirimleri...

TRENDYOL BLACK FRIDAY İNDİRİMLERİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Trendyol Black Friday indirimleri 22-25 Kasım 2022 tarihleri arasında devam edecek.

Trendyol Black Friday indirimleri çerçevesinde giyimden teknolojiye pek çok ürün kategorisinde indirim fırsatları sunacak. 

EFSANE İNDİRİMLER TRENDYOL'DA

Yılın son günlerinde yapılan en büyük alışveriş kampanyası kasım ayındagerçekleşir. Amerika’da başlayan ve tüm dünyaya yayılan Black Friday, Kasım’ın son cuma gününde yapılan indirimleri kapsar. Ürünlerin indirimli satılması mağazalarda insan kalabalığının oluşmasına ve karmaşanın yaşanmasına neden olur. Yaşanan yoğunluk sebebiyle hayat durma noktasına gelir ve o gün Kara Cuma olarak adlandırılır. Efsane Cuma alışveriş çılgınlığı tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de heyecanla beklenen indirimleri beraberinde getirir. Markaların bugüne özel hazırladığı kampanyalar müşterilerin beklentisini büyük ölçüde karşılar. Black Friday indirimleri,insanların ihtiyaçlarını uygun fiyatlarla satın almasına olanak tanır.

Giyimden aksesuara, mobilyadan beyaz eşyaya kadar birçok kategoriyi kapsayan Efsane Cuma indirimleri ile eksiklerinizi giderebilir ve yeni eşyalar satın alabilirsiniz. Ev yaşam ürünleri ile evinizde ufak ama kalıcı değişiklikler yapabilirsiniz. Efsane Kasım indirimleri ile eskiyen elektronik cihazlarınızı yenileyebilir ve kusursuz bir deneyim yaşayabilirsiniz. Gelecek yılda ihtiyaç duyabileceğiniz küçük ev aletlerini ve dekoratif ürünleri Efsane Günler kapsamında bütçenizi zorlamadan satın alabilirsiniz. Mobilya, beyaz eşya, elektronik ve giyim kategorisinin öne çıkan parçalarını Efsane Günler indirimleri ile Trendyol’dan uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.

BLACK FRIDAY HANGİ GÜN?

Amerika’da Şükran Gününden sonraki ilk cuma gününü kapsayan Black Friday, her yıl kasım ayında farklı tarihlerde kutlanır. 2022 yılında 25 Kasım’a denk gelen bu özel gün için markalar, müşteri memnuniyetini üst düzeye çıkaracak indirimleri uygulamaya başlar. Siz de tüm bu indirimli uygulamalara ve ürün çeşitlerine Trendyol üzerinden ulaşabilir ve 2022 yılını avantajlı bitirebilirsiniz.

 

 

Trendyol Black Friday indirimleri ne zaman? İşte Trendyol Efsane Cuma indirimleri... ile ilgili etiketler Trendyol alışveriş Black Friday
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.