Trendyol bedava 100 TL nasıl alınır? Nasıl yüklenir?

Trendyol büyük Ekim indirimlerine özel yükle kazan kampanyası başladı. Trendyol müşterileri ise bedava 100 TL nasıl alınır, nasıl kazanılır ve nasıl yüklenir sorusuna cevap arıyor. İşte Trendyol 100 TL bedava para yükleme…

Trendyol büyük Ekim indirim günleri başlıyor. 6-7-8 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan Trendyol büyük Ekim indirimlerinde birbirinden muhteşem ürünler sürpriz kampanyalarla oldukça ucuza sizlerin olacak. 5 Ekim Pazartesi günü saat 12.00’a kadar Trendyol cüzdan hesabına para yükleyenler ise bedava büyük Ekim indirimlerinde kullanılmak üzere bedava 100 TL’nin sahibi olacak.

TRENDYOL BEDAVA 100 TL NASIL ALINIR?

300 TL YÜKLE 30 TL KUPON KAZAN!
500 TL YÜKLE 50 TL KUPON KAZAN!
1000 TL YÜKLE 100 TL KUPON KAZAN!

30 TL Kupon 300 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir. 50 TL Kupon 500 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir. 100 TL Kupon 1000 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir.

Kampanyaya 2 Ekim'den 5 Ekim saat 12:00 tarihine kadar yapacağınız yüklemeler dahil olacaktır. Bu tarihler arasındaki toplam yükleme değerine bakılarak hak edilen en yüksek kupon tanımlanacaktır.

Hediye kuponlarınız 5 Ekim 18:00'a kadar sizlere iletilecektir.

Kampanya başlamadan çekilen veya kullanılan bakiyeleriniz kampanyaya dahil edilmeyecektir. Kampanya 6 Ekim tarihinde başlayacaktır.

#BüyükEkim kampanya kuponlarınızı kullanabileceğiniz son gün 8 Ekim 23:59
Kazandığınız cüzdan kuponunuzu, Trendyol Cüzdan Hesabın’dan yapacağınız alışverişlerde kullanabileceksiniz.

Kampanya; Mücevher, Altın, Cep Telefonu kategorilerinde geçerli değildir.
1000 TL yükleyecek kullanıcılarımızın kimlik doğrulama yapmaları gerekmektedir.
Cüzdana yüklenecek tüm kuponlar yalnızca Trendyol mobil uygulamasındaki alışverişlerde geçerlidir.

Trendyol.com'un kampanya Katılım Koşulları’na uygun davranıp davranılmadığını dilediği şekilde değerlendirme ve denetleme hakkını saklı tutmaktadır.

Trendyol bedava 100 TL nasıl alınır? Nasıl yüklenir? ile ilgili etiketler Trendyol Trendyol bedava 100 TL Trendyol büyük Ekim indirim günleri
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.