"Transfer yaptığında en önde poz verenler nerede?"

beIN SPORTS yorumcusu Mehmet Demirkol, Beşiktaş'ta yaşanan ekonomik kriz ile ilgili açıklamalarda bulundu.

BeIN Sports’ta yorumculuk yapan Mehmet Demirkol, Beşiktaş’ta yaşanan mali krizle ilgili değerlendirmelerde bulunurken yöneticilerin sessiz kalmasına dikkat çekti.

Siyah beyazlı kulüpte konuşan tek ismin teknik direktör Şenol Güneş olduğunu söyleyen Demirkol, “Transfer yaptığında en önde poz verenler nerede? Adamı getirmiş, sanki o onu transfer etmiş gibi. E giderlerken nerdesiniz? Maaşlar ödenmezken fotoğrafta yoksunuz hiçbiriniz.” ifadelerini kullandı.

İşte Demirkol’un açıklamalarından satır başları;

“Şenol hocanın istediklerinin başında birkaç tane cımbızla çekip anlayabileceğimiz cümleler var. Sıklıkla söylediği bir şey var ‘herkesin maaşı ödensin’. Bütün teknik direktörleren aynı şeyi duyarsın. Beni bunlarla uğraştırmayın ki işin kendisine bakayım. Asıl problem burada başlıyor biraz”

“BUNUN NESİ PROFESYONEL?”

“Profesyonelliği bazen yanlış ele alıyoruz. Adam kendini yere atıyor, penaltı alıyor ‘profesyonelce’ diyoruz. Eski spikerlerden kalma bir şeydir bu. Bunun nesi profesyonel? Profesyonelliğin tanımı; İşini zamanında, doğru şekilde yapıp, doğru zamanda, doğru tarihte teslim etmektir. Profesyonellik bundan ibarettir. Bunun başka kolları, başlıkları çıkar o farklıdır.”

"Transfer yaptığında en önde poz verenler nerede?"

“KİME NEYİN HAVASINI ATIYORSUN YA?”

“Herkes profesyonel, yöneticiler değil. İş zaten burada patlıyor. Biz onu da matah bir şey zannediyoruz. Bütün borçları kapattı bir yönetici. Kime neyin havasını atıyorsun ya?”

“ALİ KOÇ’TAN BAHSETMİYORUM”

“Bilmem ne başkan cebinden 50 milyon Dolar verdi, borcu kapattı. Ali Koç’a gidecek laf 50 milyon Dolar diyince. Ondan bahsetmiyorum uzun süredir yapanlardan bahsediyorum. Senin işin senin cebinden para çıkmasını engellemek, işin doğru yürümesini sağlamak. Bu gönüllü işle olmaz profesyonel işle olur. Ve herkesin bunun karşılığında hesap vermesi gerekir”

“EN ÖNDE POZ VERENLER NEREDE?”

“Beşiktaş çalkalanıyor. Bir tek Şenol Güneş konuşuyor. Transfer yaptığında en önde poz verenler nerede? Adamı getirmiş, sanki o onu transfer etmiş gibi. E giderlerken nerdesiniz? Maaşlar ödenmezken fotoğrafta yoksunuz hiçbiriniz. O zaman arkadan dolanma başlıyor. Bunları herkes doğru, açık, şeffaf yaparsa buradan nasıl çıkacağızı kurarsın ve çıkıp anlatırsın

"Transfer yaptığında en önde poz verenler nerede?" ile ilgili etiketler Fikret Orman Mehmet Demirkol
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.