Trajedi Kızları filminin konusu nedir? Trajedi Kızları filminin oyuncuları kimlerdir?

29 Mart Pazartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Trajedi Kızları filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Komedi-korku türündeki film Trajedi Kızları konusu nedir, Trajedi Kızları oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

29 Mart Pazartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Trajedi Kızları adlı korku filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Trajedi Kızları adlı korku filmi 2017 yılında vizyona girmiştir. Trajedi Kızları adlı filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. Trajedi Kızları filminin konusu nedir, Trajedi Kızları oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Trajedi Kızları filminin konusu ne?

Son zamanlarda gençlerin vakit harcadığı sosyal medya çağında, cinayet olayları trending topic olunca bu olayların peşine düşmeye başlarlar. Sosyal medyadaki kitlelerini artırmak için fikir ararken yaşadıkları bölgede ortaya çıkan bir seri katil bu bıçkın ikiliye aradıkları fikri verecektir. Seri katilin peşine düşmekle kalmayacak, onu yakalayıp bir de rehin almayı başaracaktırlar…

Trajedi Kızları filminin konusu nedir? Trajedi Kızları filminin oyuncuları kimlerdir?

Trajedi Kızları filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Tyler MacIntyre

Oyuncular: Brianna Hildebrand, Jack Quaid, William Tokarsky,

Tür: Komedi, Korku

Yapım Yılı: 2017 / 1s 30dk

Trajedi Kızları filminin konusu nedir? Trajedi Kızları filminin oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Trajedi Kızları konusu oyuncuları
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.