Trafikte tartıştığı otobüs şoförüne saldırdı! Yolcular o anları kayda aldı

Bursa'da, otobüs ve otomobil sürücüleri arasında, yol verme tartışması yüzünden çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kimliği belirlenemeyen otomobil sürücüsünün kırmızı ışıkta duran otobüsün şoförüne saldırdığı anlar, otobüsteki bir yolcu tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

Bursa'da saat 19.30 sıralarında Ataevler-Terminal güzergahında çalışan 95 numaralı belediye otobüsünde kavga çıktı.

Trafikte yol verme meselesi yüzünden İsimleri öğrenilemeyen otobüs sürücüsü ile otomobil sürücüsü arasında tartışma çıktı. Otobüs, güzergah üzerinde kırmızı ışıkta durunca, otomobilden inen sürücü otobüsün camlarını yumrukladı.

Trafikte tartıştığı otobüs şoförüne saldırdı! Yolcular o anları kayda aldı

Belediye otobüsü şoförünün kapıyı açmasının ardından başlayan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Otomobil sürücüsü, otobüs şoförüne saldırdı. İkili arasında çıkan kavgayı yolcular güçlükle ayırdı. Kavga, otobüste bulunan bir yolcu tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Sürücülerin birbirinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.


DHA

Trafikte tartıştığı otobüs şoförüne saldırdı! Yolcular o anları kayda aldı ile ilgili etiketler Bursa otobüs şoförü otobüste kavga

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.