Trabzonspor'un son transferi Naci Ünüvar imza için geliyor! Galatasaray maçını izleyecek

Trabzonspor, Ajax'tan Naci Ünüvar'ın sezon sonuna kadar kiralanması konusunda Hollanda deviyle anlaşma sağladı. Naci Ünüvar resmi sözleşme imzalamak için 28 Ağustos Pazar günü kente gelecek.

Bordo-mavililer, uzun süredir transfer listesinde olan Ajaxlı genç oyuncu Naci Ünüvar’ı 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.

Satın alma opsiyonunda uzlaşı sağlanamayan oyuncu, Temmuz ayında Ajax ile olan sözleşmesini 2026 yılına kadar uzatmıştı. Sol kanat ve 10 numara oynayabilen golcü oyuncu, 29 Ağustos Pazar günü sabah 07.40'ta Trabzon'da olacak.

Süper Lig'in 4. haftasında oynanacak Galatasaray maçı öncesinde Teknik Direktör Abdullah Avcı ile görüşecek olan oyuncu, karşılaşmayı tribünlerden takip edecek.

Trabzonspor'un son transferi Naci Ünüvar imza için geliyor! Galatasaray maçını izleyecek ile ilgili etiketler Ajax Süper Lig Trabzonspor naci ünüvar
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.