Trabzonsporlu file bekçisi Uğurcan Çakır'a Premier Lig'den 17 milyon Euro'luk transfer teklifi

Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır için Premier Lig ekibi Fulham'dan 17 milyon Euro'luk teklif geldiği, bordo mavili takımın da bu teklife sıcak baktığı öğrenildi.

Şampiyon olduktan sonra kariyerini Avrupa'da devam ettirmek isteyen Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır'a Ada yolu göründü.

Championship'i zirvede tamamlayıp Premier Lig'e yükselen Fulham, 26 yaşındaki file bekçisi için kesinin ağzını açtı. Sabah'ta yer alan habere göre; daha önce de nabız yoklayan İngiliz ekibi, Uğurcan'ı kadrosuna katmak için bordo-mavili yönetime teklif götürdü. Fulham'ın, tecrübeli eldiven için 17 milyon Euro önerdiği, Trabzonspor'un da bu cazip teklife sıcak baktığı ifade edildi. Geçen sezon kalesinde adeta duvar ören ve Trabzonspor'un şampiyonluğunda önemli rol oynayan Uğurcan Çakır, %79 kurtarış oranıyla zirveye çıkmıştı.

Trabzonsporlu file bekçisi Uğurcan Çakır'a Premier Lig'den 17 milyon Euro'luk transfer teklifi ile ilgili etiketler Süper Lig Trabzonspor Uğurcan Çakır İngiltere Premier Lig Championship Fulhan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.