Trabzonspor'dan ayrılan Anthony Nwakaeme'nin Fenerbahçe'ye gideceği iddialarına menajerinden yanıt

Trabzonspor ile olan sözleşmesi sona eren Anthony Nwakaeme'nin menajerinden Fenerbahçe açıklaması geldi. Bordo-mavili takımdan kesin olarak ayrılan ve başka takımlarla görüşmelere başlayan Nwakaeme'nin adı Fenerbahçe ile anılıyordu.

Trabzonspor'un yeni sözleşme teklifin kabul etmeyen ve takımdan ayrılan Anthony Nwakaeme'nin menajeri gündeme dair açıklamalarda bulundu. 61 saat sitesinin derlediği habere göre; transferde adı Fenerbahçe, Beşiktaş, Hull City gibi takımlar ile anılan 33 yaşındaki futbolcu için flaş bir iddia gündeme geldi.

FENERBAHÇE SÖZLERİ

YouTube kanalında açıklamalarda bulunan Ertem Şener, Nwakaeme’nin menajerinin açıklamalarını futbolseverler ile paylaştı.

Nwakaeme’nin menajeri Deniz Türker’in, "Fenerbahçe iddiaları saçmalık. Fenerbahçe, Bruma’yı transfer etti. Fenerbahçe için Nwakaeme artık imkansız. Nwakaeme profesyonel bir futbolcu ve Türkiye’yi seviyor. Tabii teklif gelirse değerlendiririz ve Türkiye’de başka bir takımda forma giyebilir" ifadelerini kullandığını belirtti.

Trabzonspor'dan ayrılan Anthony Nwakaeme'nin Fenerbahçe'ye gideceği iddialarına menajerinden yanıt ile ilgili etiketler Süper Lig Fenerbahçe Trabzonspor Anthony Nwakaeme Bruma
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.