Trabzonspor'da Maxi Gomez Beşiktaş beraberliği sonrası konuştu: Bu maçta iyi bir duruş gösterdik...

Trabzonspor ile Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında karşı karşıya geldi. Gol sesi çıkmayan zorlu müsabaka 0-0 beraberlikle sonuçlandı. Bordo-mavili ekibin Uruguaylı golcüsü Maxi Gomez, zorlu mücadele sonrası konuştu.

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş kozlarını paylaştı. İki ekip karşılaşmada gol bulamadı ve maç 0-0 tamamlandı. Bordo-mavili ekibin Uruguaylı golcüsü Maxi Gomez, zorlu mücadele sonrası konuştu.

''BU MAÇTA İYİ BİR DURUŞ GÖSTERDİK''

''İki takım adına da fiziksel olarak yıpratıcı bir maç oldu. İlk yarıda iki takım da pozisyon üretemedi. İkinci yarıda karşılıklı pozisyonlar vardı. Artık bir sonraki maçı düşüneceğiz. Bu maçta iyi bir duruş gösterdik. Maçın genelinde takım olarak iyiydik. Doğru yol bu, artık bu yolu takip edip, daha iyi maçlar çıkarmaya çalışacağız.''

 

Trabzonspor'da Maxi Gomez Beşiktaş beraberliği sonrası konuştu: Bu maçta iyi bir duruş gösterdik... ile ilgili etiketler Trabzonspor Beşiktaş Süper Lig Spor Toto Süper Lig Maxi Gomez
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.