Trabzonspor'da Marc Bartra Basel mağlubiyetini değerlendirdi: Canımı en çok yakan mağlubiyet oldu...

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında temsilcimiz Trabzonspor, deplasmanda Basel'in konuğu oldu. Mücadeleyi 2-0 kaybeden bordo-mavili ekip, Avrupa'ya veda etti. Fırtına'nın tecrübeli stoperi Marc Bartra, müsabakadan sonra önemli açıklamalarda bulundu.

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında temsilcimiz Trabzonspor, deplasmanda Basel'in konuğu oldu. Mücadeleyi 2-0 kaybeden bordo-mavili ekip, Avrupa'ya veda etti. Fırtına'nın tecrübeli stoperi Marc Bartra, müsabakadan sonra önemli açıklamalarda bulundu.

''CANIMI EN ÇOK YAKAN MAĞLUBİYET OLDU BELKİ DE''

''Hayatım boyunca canımı en çok yakan mağlubiyet oldu belki de. İnanılmaz bir durum yaşadık. Maçı domine ettik. Her şeyi yaptık. Açıklamakta zorluk çekiyorum.''

 

 

 

Trabzonspor'da Marc Bartra Basel mağlubiyetini değerlendirdi: Canımı en çok yakan mağlubiyet oldu... ile ilgili etiketler Basel Trabzonspor UEFA Avrupa Konferans Ligi Marc Bartra
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.