Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı Basel galibiyeti sonrası konuştu: Türkiye'nin takımı Trabzonspor oldu...

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında temsilcimiz Trabzonspor, evinde İsviçre ekibi Basel'i 1-0 mağlup etti. Bordo-mavili ekibin teknik direktörü Abdullah Avcı, karşılaşmadan sonra önemli açıklamalarda bulundu..

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında temsilcimiz Trabzonspor, evinde İsviçre ekibi Basel'i 1-0 mağlup etti. Bordo-mavili ekibin teknik direktörü Abdullah Avcı, karşılaşmadan sonra önemli açıklamalarda bulundu.

''TÜRKİYE'NIN TAKIMI TRABZONSPOR OLDU''

''Bütün ülkenin manevi desteğini hissettik. Türkiye'nin takımı Trabzonspor oldu. Bütün takımların bayrakları vardı. Bunlar keyifli şeyler. Bir tebessüm yaşatabildiysek ne mutlu. Bu dostluk, bu tatlı rekabet, saygının içinde olduğu sürece gelişerek devam edecektir. Futbolun iyileştirici ve birleştirici gücünü bugün bir daha gördük.''

 

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı Basel galibiyeti sonrası konuştu: Türkiye'nin takımı Trabzonspor oldu... ile ilgili etiketler Trabzonspor Basel UEFA Avrupa Konferans Ligi Abdullah Avcı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.