Trabzonspor golcüsü Sörloth'a 20 milyon Euro

Almanya Bundesliga ekiplerinden Leipzig, Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen Norveçli golcü Sörloth için 20 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

Bundesliga ekiplerinden Leipzig, geçen sezon Trabzonspor’da kiralık olarak forma giyen Sörloth için 20 milyon Euro’yu gözden çıkardı. Alexander Sörloth’tan bir türlü vazgeçmeyen Leipzig için Crystal Palace takımı da zorda kaldı.

Geçen sezon Süper Lig’de gol kralı olan Sörloth, Avrupa takımlarının gözlerini kamaştırmaya devam ediyor. Son gelen haberler doğrultusunda 24 yaşındaki Norveçli yıldız oyuncu için talipler arasında Leipzig’de yer aldı.

Trabzonspor’a 2 yıllığına kiralanan Sörloth için Sörloth Palace takımının ne yapacağı için şimdiden merak edilirken Başkan Ahmet Ağaoğlu, kesinlikle oyuncuyu gönderme gibi bir niyetleri olmadığını bütçelerinin oldukça sınırlı olduğunu vurguladı.

Trabzonspor golcüsü Sörloth'a 20 milyon Euro ile ilgili etiketler Trabzonspor leipzig Sörloth
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.