Trabzonspor-Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel ilk 11'ler

Trabzonspor-Beşiktaş Süper Lig'in 27.haftasında Medical Park Arena'da karşılaşacaklar. Lider Beşiktaş, 2017 yılında yenilgi yüzü görmeyen Trabsonspor'la kozlarını paylaşacak. Ligde üst tarafı yakından ilgilendiren maçta muhtemel 11'ler belli oldu. Futbolseverleri ekrana kilitleyecek maçta kimin yüzü güleceği ise bu akşam belli olacak. Peki dev maç saat kaçta, hangi kanalda? Hepsini haberimizin içinde bulabilirsiniz...

Trabzonspor-Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında karşı karşı geliyor. Bir tarafta Süper Lig'in zirvedeki takımı Beşiktaş, diğer tarafta 10 maçtır namağlup ilerleyen Trabzonspor... Şenol Güneş Medical Park Arena'da ilk kez karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor ve Beşiktaş arsındaki 44 yıllık rekabette 51 kez Beşiktaş 43 kez Trabzonspor sahadan galip ayrıldı. Beşiktaş, Trabzonspor ile yaptığı son 10 lig maçından sadece birini kaybetti. İki takım lig maçlarında Trabzon'da 42 kez karşı karşıya gelirken, Trabzonspor 21, Beşiktaş 12 kez sahadan gülen taraf oldu.

Trabzonspor-Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda?

Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor-Beşiktaş Şenol Güneş Medical Park Arena'da 8 Nisan Cumartesi akşamı oynanacak maç 19.00'da. Dev maç canlı olarak beIN SPORTS 1'den futbolseverlerle buluşacak. İsterseniz bu önemli maçın canlı anlatımını SuperHaber.tv'den takip edebilirsiniz.

PAROLA: GALİBİYET

Şenol Güneş'in öğrencileri Başakşehirle-Galatasaray'ın kozlarını paylaşacağı bu haftada karadeniz'den puan yada puanlarla dönüp zirve yarışında rahatlamanın planlarını yapıyor.

Süper Lig'in 2. yarısında fırtına gibi esen Trabzonspor son 10 maçtır mağlubiyet yüzü görmedi. Kurt hoca Ersun Yanal'ın planı ligin liderini yenip galibiyet serini devam ettirmek.

Trabzonspor-BeAiktaA_maAA_saat_kaAta_hangi_kanalda_muhtemel_11ler

ABOUBAKAR FORMASINA KAVUŞUYOR

Beşiktaş'ta oynadığı maçlarda art arda kırmızı kart görerek takımını Gençlerbirliği maçında yalnız bırakan Aboubakar bu dev maçla geri dönüyor. Aboubakar, Antalyaspor maçında gördüğü kırmızı kart ceasını geçen hafta tamamladı. Trabzonspor'a karşı forma giymesi bekleniyor.

TRABZONSPOR SON 10 MAÇTA BİR KEZ KAZANDI

Trabzonspor, Beşiktaş ile Süper Lig'de yaptığı son 10 maçta sadece bir kez kazanan taraf oldu. İki takım arasındaki son 10 randevuda siyah-beyazlılar 5, bordo-mavililer bir galibiyet aldı, 4 müsabaka da berabere sonuçlandı.

İŞTE MUHTEMEL 11'LER;

Trabzonspor: Onur, Mas, Durica, Uğur, Pereira, Onazi, Okay, Castillo, Olcay, Yusuf Yazıcı, Rodallega

Beşiktaş: Fabri, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosiç, Adriano,Quaresma, Atiba, Oğuzhan, Talisca, Babel, Aboubakar

Trabzonspor-Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel ilk 11'ler ile ilgili etiketler Trabzonspor Beşiktaş Spor Toto Süper Lig maçı saat kaçta hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.