Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan çok konuşulacak sözler: Trabzon'u kimse meze etmeye kalkışmasın!

Süper Lig'in 30. hafta maçında Trabzonspor evinde Fenerbahçe'ye 3-2 mağlup olmasının sonrasında çıkan olaylar iki camiayı karşı karşıya getirdi. Bordo-Mavililer'de Başkan Ertuğrul Doğan, mücadeleyle ile ilgili çok konuşulacak sözlerde bulundu.

Süper Lig'in 30. hafta maçında Trabzonspor evinde Fenerbahçe'ye 3-2 mağlup olmasının sonrasında çıkan olaylar iki camiayı karşı karşıya getirdi.

Bordo-Mavililer'de Başkan Ertuğrul Doğan, mücadeleyle ile ilgili çok konuşulacak sözlerde bulundu.

İŞTE O AÇIKLAMA:

''Yönetim Kurulumuz tüm yaşanan süreci dikkatli bir şekilde takip etmektedir.

Kulübümüz, Türkiye Futbol Federasyonu'nun yarınki disiplin sevklerinden sonra yapacağı detaylı açıklamayı kamuoyuyla paylaşacaktır.

Şunun gayet iyi şekilde bilinmesini isteriz ki; hiç kimse ya da herhangi bir kurum Trabzon şehrini, Trabzonspor Kulübü'nü ve Trabzonspor'un şerefli taraftarını dünkü olayların önüne meze etmeye kalkışmasın! Buna asla izin vermeyeceğimizi hatırlatmakta fayda görüyoruz.

Ertuğrul Doğan

Trabzonspor Kulübü Başkanı''

 

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan çok konuşulacak sözler: Trabzon'u kimse meze etmeye kalkışmasın! ile ilgili etiketler Trabzonspor Fenerbahçe Süper Lig Trendyol Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.