Trabzonspor Basel maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 play-off turu ilk maçında temsilcimiz Trabzonspor Basel ile karşı karşıya geliyor. Taraftarlarda Trabzonspor Basel maçı ne zaman sorusunun yanıtını arıyor.

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 play-off turu ilk maçında temsilcimiz Trabzonspor sahasında İsviçre ekiplerinden Basel'i konuk ediyor.

Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde 16 Şubat 2023 Perşembe akşamında saat 20.45'te başlayacak Trabzonspor Basel karşılaşması EXXEN platformunun yanı sıra TV8 ekranlarından şifresiz olarak canlı yayınlanacak.

Trabzonsporlu oyuncular, karşılaşma öncesi ısınmaya üzerinde depremde etkilenen şehirler ve plaka kodunun olduğu siyah tişört, maça da siyah formayla çıkacak. Trabzonspor taraftarları karşılaşma öncesinde depremzede çocuklar için oyuncak organizasyonu düzenledi.

Maça gelecek taraftarlardan toplanacak oyuncaklar, depremzede çocuklara gönderilecek. Maç öncesi Kahramanmaraş merkezli depremin başladığı saate vurgu yapılarak 4 dakika 17 saniye boyunca taraftarlar tribünlerde sessiz kalacak.

Trabzonspor Basel

UEFA Konferans Ligi son 16 play-off turunda İsviçre'nin Basel takımını konuk edecek Trabzonspor, Avrupa kupalarındaki 148. maçına çıkacak. Bordo-mavililer, geride kalan 147 maçta 53 galibiyet, 37 beraberlik ve 57 yenilgi aldı. Bu maçlarda rakip fileleri 189 kez havalandıran Karadeniz ekibi, kalesinde ise 203 gol gördü.

Karadeniz ekibi, ilk olarak 1976-1977 sezonunda başladığı Avrupa serüveninde Şampiyon Kulüpler Kupası/UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 30, UEFA Kupası/UEFA Avrupa Ligi'nde 93, Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda 12, UEFA Intertoto Kupası'nda da 8 ve UEFA Konferans Ligi'nde de 4 maç oynadı.

Trabzonspor, İsviçre temsilcisi ile 2019-2020 sezonunda UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda karşılaştı. Sahasında rakibi ile 2-2 berabere kalan bordo-mavililer, deplasmanda 2-0 mağlup oldu. Basel, 13 puanla grubu lider tamamlarken Karadeniz ekibi, 1 puanla son sırada yer almıştı.

Muhtemel 11'ler

Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Dorukhan Toköz, Edin Visca ve Marek Hamsik karşılaşmada forma giyemeyecek.

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Bartra, Vitor Hugo, Eren Elmalı, Siopis, Yusuf Yazıcı, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Trezeguet, Maxi Gomez

Basel: Hitz, Lang, Nuhu, Pelmard, Calafiori, Frei, Diouf, Amdouni, Novoa, Kade, Zeqiri

Trabzonspor Basel maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler UEFA Avrupa Konferans Ligi Trabzonspor Basel
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.