Trabzonspor - Başakşehir maçı sonrası Uğurcan Çakır konuştu: Abdullah hocayı çok seviyoruz...

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında sahasında Başakşehir'i 1-0 mağlup etti. Mücadele sonrası bordo mavililerde Uğurcan Çakır açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Uğurcan ÇakırBaşakşehir maçı sonrası konuştu.

"ABDULLAH HOCAYI ÇOK SEVİYORUZ''

"Abdullah hocayı çok seviyoruz. Hocamız hiçbir zaman mücadeleden kaçmadı, takım arkadaşlarımızla birlikte oturduk ve konuştuk. Hocamızın yanına gittik, onunla da konuştuk. O da mücadeleden kaçmayacağını bize söyledi."

"Abdullah Hocamız, 26 aydır burada. Çok güzel şeyler başardık onunla. Bir taraftar olarak Abdullah Hoca 10 sene burada kalsın diyorum."

"5-0'dan sonra kalkmak kolay olmuyor. Hafta içi de sıkıntılı zamanlar geçirdik. Ligin en iyi takımlarından birine çok az pozisyon vererek galip geldik."

 

Trabzonspor - Başakşehir maçı sonrası Uğurcan Çakır konuştu: Abdullah hocayı çok seviyoruz... ile ilgili etiketler Trabzonspor Başakşehir Süper Lig Spor Toto Süper Lig Uğurcan Çakır
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.