Trabzonspor antrenmanında Yunan oyuncudan şov! Manolis Siopis hayran bıraktı

Son şampiyon Trabzonspor’un Yunan ön liberosu Manolis Siopis, kampın neşesi haline geldi. Geçtiğimiz sezon Alanyaspor’dan transfer edilen 27 yaşındaki Siopis’in kareye paralel gol denemesi büyük bir ilgi gördü.

Geçtiğimiz sezon başında Alanyaspor’dan 1 milyon Euro bedelle kadroya dahil edilen Manolis Siopis, Trabzonspor’un şampiyonluğunda olduğu kadar yeni sezon öncesi kampının da başarılı isimlerinden birisi oldu. Saha içerisindeki mücadelesi kadar hırsıyla da bordo mavililere büyük katkı sağlayan Sopis, takım arkadaşları tarafından da oldukça sevilmekte.

Sıcakkanlı yapısıyla teknik heyet ve takım arkadaşlarıyla rahatlıkla diyalog sağlayan Yunan oyuncu, Slovenya kampının neşesi oldu. Sempatik hareketleriyle yerli ve yabancı oyunculara kendini hayran bırakan Siopis, idmanlarda oldukça hırslı göründü.

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Manolis Siopis, antrenmanda şov yaparken kaleye paralel olarak gol denemesi yapan Yunan futbolcu amacına ulaştı. Trabzonspor Kulübü ise bu anları sosyal medya hesabından taraftarlarla paylaştı.

Trabzonspor antrenmanında Yunan oyuncudan şov! Manolis Siopis hayran bıraktı ile ilgili etiketler Trabzonspor Manolis Siopis
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.