Trabzon-Gümüşhane karayolu ulaşıma kapandı! Şiddetli yağışlar sürüyor

Bu sabah saatlerinde Doğu Karadeniz Bölgesi'nde etkili olan gece boyu yağışlar sonucunda, Maçka ilçesi Yazılıtaş mevkiinde küçük çaplı derelerin taşıdığı taş, çamur ve ağaç parçaları nedeniyle Trabzon-Gümüşhane karayolu ulaşıma kapandı.

Dün geceden bu yana Doğu Karadeniz Bölgesi'nde şiddetli yağışlar devam etmekte. Bu yağışlar sonucunda Trabzon-Gümüşhane karayolu üzerinde, yamaçlardan gelen birçok küçük dere tarafından taşınan taş, çamur ve ağaç parçalarıyla oluşan teresubatlar yola taşındı.

Trabzon-Gümüşhane karayolu ulaşıma kapandı! Şiddetli yağışlar sürüyor

Bu nedenle yol bugün sabah saatlerinde Maçka ilçesi Yazılıtaş mevkiinde çift yönlü ulaşıma kapanırken, yolda uzun araç kuyrukları oluştu.

Karayolları ekipleri yola gelen teresubatları temizlemeye çalışırken, yol yapılan çalışmaların ardından ulaşım Gümüşhane'den Trabzon istikametine kontrollü olarak verilmeye başlandı.

Trabzon-Gümüşhane karayolu ulaşıma kapandı! Şiddetli yağışlar sürüyor ile ilgili etiketler Trabzon Gümüşhane Sağanak Yağış
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.