Tozluyaka hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

FOX TV ekranlarının yeni sezon dizilerinden Tozluyaka, ilk bölümüyle nefesleri kesti. Tecrübeli isimlerle beraber gençlerinde yer aldığı Tozluyaka dizisinin yeni bölümlerinin hangi günler yayınlandığı ve saat kaçta başladığı merak edilmektedir.

FOX TV ekranlarında fırtınalar estiren Tozluyaka dizisi yeni bölümleriyle izleyenlerinin karşısına çıkıyor. Bir aile ve gençlik yapımı olarak ön planda yer alan dizinin ilk bölümündeki reytingler moralleri yüksek tutarken Tozluyakalıları göndermeye çalışan Berk ve arkadaşları büyük ilgi çekiyor.

Hazal ile Berk kendi yalanlarının ortaya çıkmasından oldukça korkarken fevri hareketlerine başlarlar. Ancak bunun bedelini çok ağır ödeyeceklerdir. Doğru ve yanlışlar birbirine karışırken Ali ve arkadaşları hemen yeni bir plan yaparlar.

Tozluyaka Hangi Günler Yayınlanıyor?

Başrollerinde Emre Kınay ile Dolunay Soysert’in oynadığı FOX TV ekranlarının yeni sezon dizilerinden Tozluyaka, Pazartesi akşamları yayınlanıyor.

Tozluyaka Dizisi Saat Kaçta Başlıyor?

FOX TV ekranlarının yeni sezon dizilerinden biri olan Tozluyaka, yeni bölümleriyle Pazartesi akşamları saat 20.00’da başlıyor.

Tozluyaka 2. Bölüm Özeti

Ali ve arkadaşlarının kendi hallerindeki mutlu hayatı bir gecede değişir. Sırlarla dolu uzun bir gece ve şüphelerden başka ellerinde hiçbir şey yoktur. Adaletin kendilerine uğramayacağına inandıkları anda ise bir mucize gerçekleşir.

Hem de şüphenin kaynağından onlara sunulan bir mucize. Aslında hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Gerçeği bulmak için korkusuzca yeni hayatlarına doğru yola çıkarlar.

Cesaretlerine bir de güç eklenince geriye sadece o sır gecesinin kapılarını tek tek açmak kalacaktır.  Anahtarları bulmak ise hiç kolay olmayacaktır.

Tozluyaka hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler tozluyaka
GÜNÜN VİDEOSU

İran’da yas günü! Reisi için cenaze töreni düzenleniyor.... İşte ilk görüntüler!

Helikopter kazasında hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan için Tebriz'de cenaze töreni başladı.