Tozluyaka Cemre öldü mü? Ecem Çalhan diziden ayrıldı mı?

Tozluyaka dizisi Cemre öldü mü sorusunun yanıtı merak ediliyor. Pazar akşamlarında FOX TV ekranlarında yayınlanan Tozluyaka dizisinde Cemre karakterine hayat veren Ecem Çalhan son durumu yakından inceleniyor. Peki, Ecem Çalhan Tozluyaka dizisinden ayrıldı mı?

FOX TV ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Tozluyaka dizisinde Cemre şoku yaşanıyor. Ekranlarda izlenme rekorları kıran Tozluyaka dizisi izleyenleri Cemre ölecek mi sorusuna yanıt arıyor. 23 Ekim Pazar akşamında yayınlanacak olan Tozluyaka 17. bölümde Cemre ile ilgili son gelişmeler yakından takip ediliyor.

Tozluyaka Cemre Öldü mü?

Tozluyaka dizisinde daha önce yayınlanan 12. bölümde Cemre, sahil kısımda yaralanmış olarak görülüyordu. Ali ve Mavi yüzünden Cemre’nin öleceği haberleri izleyenleri oldukça şok etmişti.

Tozluyaka Cemre öldü mü? Ecem Çalhan diziden ayrıldı mı?

Ecem Çalhan Tozluyaka Dizisinden Ayrıldı mı?

Tozluyaka dizisinde Cemre karakterini canlandıran Ecem Çalhan’ın dizi de ölmesi sadece 10 bölüm flashback sahnelerde yer alacak olması oyuncunun üzülmesine sebebiyet verdi. Senaristte oyuncunun sosyal medya hesabını takibi bırakırken bu işaretlerde Ecem Çalhan’ın Tozluyaka dizisinden ayrıldığını gösterdi.

Tozluyaka Cemre öldü mü? Ecem Çalhan diziden ayrıldı mı? - Resim : 2

Ecem Çalhan Kimdir?

Ecem Çalhan, 19 Ocak 1996 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunu olan Çalhan oyunculuk kariyerine 2019 yılında ‘Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ adlı diziyle başladı. Başarılı oyuncu ‘Tozluyaka’ adlı dizide ‘Cemre’ karakterine hayat veriyor.

Tozluyaka Cemre öldü mü? Ecem Çalhan diziden ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Ecem Çalhan Tozluyaka
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.