Tozkoparan İskender yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Başrollerinde Çağan Efe Ak ile Defne Ersen’in oynadığı TRT 1 ekranlarının sevilen çocuk dizilerinden Tozkoparan İskender yeni bölümlerinin hangi günler yayınlandığı ve saat kaçta başladığı merak ediliyor. Peki, Tozkoparan İskender dizisi yeni bölümleri hangi günler yayınlanıyor?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizilerinden Tozkoparan İskender 20. bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkıyor. Her bölümünde büyük bir heyecan yaşanan Tozkoparan İskender’de adrenalin hız kesmeden devam ediyor.

Başrollerinde Çağan Efe Ak ile Defne Ersen’in yanı sıra Mert Erdoğdu ve Ülkü Hilal Çiftçi’nin yer aldığı Tozkoparan İskender dizisi adım adım sezon finaline doğru gidiyor.

TOZKOPARAN İSKENDER HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Tozkoparan İskender, Pazar günleri yayınlanıyor. Tozkoparan İskender dizisinin 20. yeni bölümü, 25 Nisan Pazar gününde TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

Tozkoparan İskender yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

TOZKOPARAN İSKENDER SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Tozkoparan İskender 20. bölüm ile 25 Nisan Pazar gününde saat 16.00’da TRT 1 ekranlarında başlıyor.

TOZKOPARAN İSKENDER SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Güçlerini yeniden kazanan İskender, Salih ve Rüya ile mutlu bir güne uyanır. Kahvaltı için ekmek almaya çıkan İskender, yolda daha önce iki kez karşılaştığı eşkıya Cengiz’i görür. Cengiz’in peşine düşen İskender eve gelmeyince Rüya ve Salih paniğe kapılırlar. Duruma bakılırsa Mavi Ay’ın da İskender’in nerede olduğuna ilişkin bir bilgisi yoktur. Mavi Ay’ın panik halinden şüphelenen Kasırga da sonunda İskender’in kayıp olduğu bilgisine ulaşır.

Tozkoparan İskender yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? - Resim : 2

Haberin yayılmasıyla birlikte herkes İskender’i bulmak için seferber olurken, Fikri’nin aklına bir fikir gelir. Cihangir’in İskender’i kaçırmış olabileceğinden şüphelenen Fikri, Salih’i de yanına alarak Giovanni’yi sıkıştırır. Tüm bunlar olurken İskender, izbe bir mekânda Cengiz ve adamlarıyla hesaplaşmaktadır. Cengiz’in İskender’in zihgirini ele geçirmesiyle birlikte zihgirine bir şey olmasından korkan İskender çaresiz kalır ve teslim olur. Kaçmak için bir yol arayan İskender’in karşısına bir anda tanıdık bir yüz çıkar. Bu yüz Giovanni’den başkası değildir.

Tozkoparan İskender yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler Tozkoparan İskender tozkoparan iskender yeni bölüm Tozkoparan İskender hangi günler Tozkoparan İskender saat kaçta
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.