Tottenham ile Lizbon berabere kaldı! Kane'in uzatmalardaki golü sayılmadı

Devler Ligi D Grubu'nda karşı karşıya gelen Tottenham ile Sporting Lizbon birbirine üstünlük sağlayamadı.

UEFA Şampiyonlar Ligi 5. hafta maçınca Tottenham ile Sporting Lizbon karşı karşıya geldi.

GÜLEN TARAF OLMADI

Tottenham Hotspur Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısını konuk Sporting, Marcus Edwards'ın 22. dakiada kaydettiği golle 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda rakibi üzerinde baskısını artıran İngiliz ekibi, 80. dakikada Rodrigo Bentancur ile eşitliği yakaladı: 1-1

TOTTENHAM'A SON DAKİKADA SOĞUK DUŞ

Tottenham'da Harry Kane uzatma dakikalarında fileleri havalandırdı. Ancak VAR incelemesi sonrası filelere giden top gol değeri kazanmadı. Bu pozisyon sırasında yaşanan gerilim sırasında Tottenham Teknik Direktörü Antonio Conte kırmızı kart gördü.

GRUPTA DURUMLAR EŞİT 

Bu sonuçla puanını 8'e çıkaran Tottenham, grupta liderliğini korudu. Sporting Lizbon ise puanını 7'ye çıkardı ve 2. sırada yer aldı.

D Grubu'ndaki diğer maçta Alman takımı Eintracht Frankfurt, konuk ettiği Cengiz Ünder'li Marsilya 2-1 yenerek, son 16 için şansını sürdürdü. Frankfurt puanını 7'e çıkarırken Marsilya 6 puanda kaldı.

Gruptaki son maçlarda Marsilya, Tottenham'ı; Sporting Lizbon ise Eintracht Frankfurt'u ağırlayacak. 4 ekibin de son 16 turu şansının sürdüğü D Grubu'ndaki 6. maçların büyük heyecana sahne olması bekleniyor.

Tottenham ile Lizbon berabere kaldı! Kane'in uzatmalardaki golü sayılmadı ile ilgili etiketler Tottenham UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.