Tolga Sarıtaş Çukur'a mı katıldı? Ne zaman katılacak?

Tolga Sarıtaş Çukur'a mı katıldı? Show TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Çukur, yeni bölümleriyle izleyenlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Başrollerinde; Aras Bulut İynemli, Damla Sönmez ve Hazal Subaşı'nın yer aldığı dizi, reyting rekorları kırıyor. Tolga Sarıtaş, hakkında ortaya atılan iddia araştırılmaya başlandı. İşte Tolga Sarıtaş Çukur'a mı katıldı? Ne zaman katılacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

Tolga Sarıtaş Çukur'a mı katıldı? Başrollerinde; Aras Bulut İynemli, Damla Sönmez ve Hazal Subaşı'nın yer aldığı dizi, reyting rekorları kırıyor. Tolga Sarıtaş, hakkında ortaya atılan iddia araştırılmaya başlandı. Show TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Çukur, yeni bölümleriyle izleyenlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. İşte Tolga Sarıtaş Çukur'a mı katıldı? Ne zaman katılacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

Çukur Dizisine Tolga Sarıtaş Geliyor!

Show Tv ekranlarının fenomen dizisi Çukur’a yeni bir isim daha ekleniyor. Son olarak Ferhat ile Şirin dizisinde karşımıza çıkan ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş, Çukur dizisine transfer oldu. Çukur dizisinin sıkı takipçileri bu ismi duyduklarına sevindi. Ferhat ile Şirin dizisinin final yapmasının ardından Ferhat karakterine hayat veren Tolga Sarıtaş, Çukur dizisine geçiş yaptı. Pazartesi günleri Show Tv ekranlarında yayınlanan Çukur dizisi yeni yıl nedeniyle yeni bölüm vermiyor. Çukur dizisi iki haftadır ekranlara gelmemektedir. Yeni bölüm 13 Ocak’ta Show Tv ekranlarında yayınlanacak. Çukur dizisinin yeni bölümü heyecanla beklenirken, diziye yeni katılan isimler gündeme bomba gibi düştü. Bu isimlerden biri de Tolga Sarıtaş oldu. Tolga Sarıtaş’ın hangi karakteri oynayacağı merak ediliyor. Son olarak diziden ayrılan ve Kemal karakterine hayat veren Uğur Yıldıran’dan sonra izleyici diziye yeni isimlerin katılmasını bekliyordu. Diziye Nejat İşler, Çağatay karakteri ile katıldı. Diziye katılan bu ünlü isim büyük ses getirdi. Ancak gelecek olan isimler Nejat İşler ile sınırlandırılmadı. Yeni isimlerin geleceğine dair söylentiler dolaşırken gündeme Tolga Sarıtaş’ın geleceğine dair söylenen haberler gelmeye başladı. Söz dizisinde kendini seyirciye sevdirmeyi başaran Tolga Sarıtaş, Çukur dizisinin kadrosuna eklendi.

Tolga Sarıtaş Çukur Dizisinde

Ferhat ile Şirin dizisinde Ferhat karakterini canlandıran Tolga Sarıtaş’ın ismi dizinin final yapmasının ardından Çukur dizisiyle anılmaya başladı. Yeni bölümlerde Çukur dizisinde yer alacak olan oyuncunun dizi de Çivi karakterine hayat vereceği konuşuluyor. Tolga Sarıtaş’ın Çukur dizisine dahil olması seyirciyi sevindirdi.

 

Tolga Sarıtaş Çukur'a mı katıldı? Ne zaman katılacak? ile ilgili etiketler Çukur Show TV Tolga Sarıtaş çukur çivi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.