Tolg Show 10.bölüm izle!

Ekranların sevilen programı Tolg Show dün akşam 10.bölümü ile izleyicilerle buluştu. Tolga Çevik'i büyük hayranlık takip eden seyirciler programda her hafta yeni sürprizler ile karşılaşıyor. Fox Tv ekranların yayınlanan programa dün akşam söylediği şarkılar ile vatandaşlara tarafından hayranlık duyulan Hakan Altun katıldı. 10.bölümde yaşananalar ekranlara damgasını vurdu. İşte İşte Tolg Show 10.bölüm izle! 17 Mart bölümü linkte! Detaylar haberimizde...

Kahaka dolu program Tolg Show yayınlandığı günden itibaren izleyicilerin vazgeçilmez programı arasında yer aldı.Her hafta farklı konuklar ile izleyicilere komedi dolu anlar yaşatıyor. Tolga Çevik'in yer aldığı program cumartesi akşamlarında izleyiciler ile buluşuyor. Dün akşam yayınlanan 10.bölümde vatandaşlar tarafından beğenilen Hakan Altun konuk oldu. Akşama damgasını vuran programı herkes araştırmaya başladı. İşte Tolg Show 10.bölüm izle! 17 Mart bölümü linkte! Ayrıntıları haberimizde...

cats_2

TOLG SHOW

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilmez ve çoğu zaman absürt isteklerini elinde hiçbir metin olmaksızın yerine getirmeye çalışan ‘Arkadaşım’ yeni sezonda isyan bayrağını açıyor ve ipleri eline alıyor.

‘Gizemli Yönetmen’ Fırat Parlak ve ‘Minik’ lakaplı müzisyen Özer Atik’in de eşlik ettiği interaktif gösteri, bu sezon Zorlu Performans Sanatları’nda izleyicisiyle buluşuyor. Yanlış anlamalar, bilinmezlikler, didişmeler ve kahkahalar arasında yeni sezonda bir de ünlü konuk ağırlayacak olan ‘TOLGSHOW’ yine çok neşeli, yine çok eğlenceli ve yine her anı doğaçlama...

Tolg Show 10.bölümü izle!

TOLGA ÇEVİK

Türk oyuncu ve komedyen. Avrupa Yakası adlı dizide Sacit Kıral karakterini canlandırmış ve daha sonra diziden ayrılarak kendi hazırladığı Komedi Dükkanı adlı programa ağırlık vermiştir. 2014 yılı içerisinde ise Arkadaşım Hoşgeldin ile devam etmiştir. Ayrıca Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) üyesi de olan Çevik, pek çok yapımda Yılmaz Erdoğan ile beraber çalışmıştır.

Tolga Çevik 12 Mayıs 1974 tarihinde İstanbul'da doğdu. Bahariye İlkokulu'nu bitirmesinin ardından Özel Doğuş Lisesi'nde ortaokulu ve liseyi bitiren Çevik ilk defa bu okulda tiyatro çalışmalarında bulundu. Liseler arası yarışmalarda en iyi oyuncu ödülleri aldı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı sınavını kazanamaması üzerine Yeditepe Oyuncuları adlı tiyatroya katıldı. 1996 yılında Central Missouri State Üniversitesi'nin Tiyatro Anasanat Dalı Oyunculuk bölümünden mezun olmuş ve eğitimi sırasında Amerikalı aktör Robin Williams'tan eğitim almıştır.Amerika'daki eğitimini tamamladıktan sonra Hadi Çaman Tiyatrosu'nda profesyonel hayatına başlamıştır. BKM oyuncusu olan Çevik, genellikle BKM yapımı film, dizi ve oyunlarda rol alır. Topluluğun Bana Bir Şeyhler Oluyor oyunu dışında, Yeditepe Oyuncuları'nın Kelebekler Özgürdür oyununda rol aldı.

tolga_cevik_trafik_kazasi_gecirdi_son_saglik_durumu_nasil_1488183781_1761

KOMEDİ DÜKKANI

Komedi Dükkanı adlı programı TV8 daha sonra TRT ve Star TV'de 2010-2011 sezonunda açmıştır. 15 Haziran 2011 tarihinde program "Yolun Sonu" adlı bir bölüm ile noktalanmıştır. Arkadaşım Hoşgeldin adlı Avrupa turnesini bitirdikten sonra, 31 Aralık 2013 den itibaren Kanal D'de yayınlanan Arkadaşım Hoşgeldin oyunu 2015 Ocak ayında final yapmıştır. 2016da ise müdür ne'aptın final yapmıştır.Tolga Çevik, Cem Yılmaz'ın kardeşi Özge Yılmaz ile 2004 yılında evlenmiştir. Bir kız (Tuna) ve bir erkek (Tan) adında iki çocuğu vardır.

Komedi Dükkanı, Tolga Çevik'in, Fırat Doğu Parlak'ın yönergeleri doğrultusunda doğaçlama skeç yaptığı bir eğlence programı. Ebru Yalçın'ın yönetmenliğini yaptığı, Sinan Çetin'in yapımcılığını üstlendiği programda ilk olarak tv8'de Salih Kalyon ve Tolga Çevik birlikte yer almaktaydı. Daha sonra TRT 1'e geçen programdan Salih Kalyon ayrılmıştır. 2010 yılında ise program Star TV'ye transfer olmuştur. Programda daha önceden belirlenmiş konularda herhangi bir metne bağlı kalmaksızın doğaçlama olarak skeçler sergilenmektedir.

15 Haziran 2011 tarihinde Komedi Dükkanı: Yolun Sonu adlı bölüm ile yayın hayatına son vermiştir. Programın sonlanmasından bir süre sonra Arkadaşım Hoşgeldin adlı turne ile Türkiye'yi gezen Çevik 2014 yılbaşında yine Arkadaşım Hoşgeldin adlı bir program ile televizyonlara geri dönmüştür ama bu program 24 Ocak 2015 tarihinde bitmiştir.

20 Mart 2016 tarihinde Müdür Ne'aptın isimli program ile televizyonlara geri dönmüştür.

KONUSU

Komedi Dükkanı programı doğaçlamadan oluşan bir programdır ve oyuncu her bölüm farklı bir skeci canlandır. Bu yüzden programda sabit bir konu bulunmamaktadır. Bu skeçler canlandırılırken yönetmen ve oyuncular arasında yaşanan olaylar esprili bir dille abartılarak anlatılır. Programdaki karakterler yönetmen (Fırat Doğu Parlak), oyuncu (Tolga Çevik), piyanist (Özer Atik) ve zaman zaman konuk oyunculardan oluşur. Yönetmenin görevi oyuncu çeşitli skeçler canlandırırken ona emir vermek ve onu yönetmektir. Ayrıca yönetmen, oyuncuya "Arkadaşım" diye hitap etmektedir. Oyuncunun görevi yönetmenin verdiği emirlere uymaktır. Oyuncu yönetmenin verdiği komutları gerçekleştirirken çeşitli espriler yapar. Ayrıca ara sıra yönetmenden ödeme talep etmektedir. Piyanistin görevi sahnede piyano çalarak ve bazen şarkı söylemektir skece dahil olarak oyuncu ile beraber oynamaktadır. Oyuncu, piyaniste "Minik" diye hitap eder ve onu sahneye "Ve karşınızda Minik!" diyerek çağırır. Yönetmen ise "Piyanist Arkadaşım" diye hitap etmektedir. Bazen oyuncuya ihtiyaç duyulduğunda izleyicilerden rastgele bir kişi seçilir. Bazı skeçlerde konuklar da aktif olarak rol alabilmektedir. Bu skeçler canlandırılırken oyuncu ve nadir de olsa piyanist çeşitli kostümler giyerler.

Tolg Show 10.bölüm izle! ile ilgili etiketler 17 Mart tolg show 10bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.