TOGG'dan "Üretim bandı yok" diyenlere tokat gibi cevap! İşte yerli araçlar böyle üretiliyor!

Yerli araç TOGG'un üretileceği fabrika Gemlik'te açıldı. Ancak Fatih Altaylı, fabrika içerisinde paylaşılan görüntülerde üretim bandının olmadığını iddia ederek dünyanın hayranlıkla izlediği bu projeyi Ti'ye almıştı. O iddialara TOGG'un resmi twitter hesabından cevap geldi.

Yerli ve milli araba TOGG'da çalışmalar hız kazandı. TOGG'ların üretileceği fabrika, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ve test sürüşüyle açıldı. 

"ÜRETİM BANDI YOK" DİYEREK Tİ'YE ALMIŞTI

Açılış sonrasında fabrika ve yerli otomobil TOGG, provokasyonların hedefi haline geldi. Son olarak Fatih Altaylı, TOGG fabrikasından paylaşılan görüntülerde üretim bandı olmadığını iddia edip bu gelişmelerin gerçek olmadığını öne sürdü. 

TOGG'DAN O İDDİALARA CEVAP NİTELİĞİNDE VİDEO

Bu provokatif iddiaların ardından TOGG'un resmi twitter hesabında fabrikanın detayları ve araçların üretimi paylaşıldı. 

Twitter hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İnşaata başlangıç töreninden itibaren son gelişmeleri her ayın 18’inde sosyal medya hesaplarımızdan, #Togg Teknoloji Kampüsümüzün son halini 7/24 #HeyeCanlı Youtube kanalımızdan canlı olarak sizlere aktarmıştık.Şimdi de akıllı cihazlarımızın üretim aşamaları ile karşınızdayız. Videomuzun uzun versiyonunu Youtube kanalımızdan izleyebilirsiniz"

 

TOGG'dan "Üretim bandı yok" diyenlere tokat gibi cevap! İşte yerli araçlar böyle üretiliyor! ile ilgili etiketler TOGG Fatih Altaylı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.