Togg'dan gururlandıran bir başarı daha! Great Place to Work sertifikasını yeniden almayı başardı!

Trafiğe çıkmasına artık sayılı günler kalan Togg’dan bir başarı daha geldi. Great Place to Work sertifikasını bir kere daha almaya hak kazandı. Ekip çalışması ve takım ruhuyla da Togg örnek olmaya devam ediyor.

Türkiye’nin yerli elektrikli otomobili Togg, ‘’Çalışan Deneyimi Araştırması’’ kapsamında yeniden önemli bir sertifikaya sahip oldu. Great Placae to Work sertifikasını bir kere daha almayı başaran Togg ortaya çıkan başarılarıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

Piyasaya çıkmasına artık sadece kısa bir süre kalan Togg’dan yeni başarılar üst üste gelmeye devam ediyor. Mart ayında yollarda olması beklenen aracın birçok detayı ise büyük merak uyandırmaya devam ediyor. Yepyeni teknolojileri sergilemeyi başaran Togg’un arkasındaki ekipte dikkat çekiyor.

TOGG EKİBİNDEN BÜYÜK BAŞARI!

Togg'dan gururlandıran bir başarı daha! Great Place to Work sertifikasını yeniden almayı başardı!

Herkes Türkiye’nin ilk yerli elektrikli otomobiline odaklanmışken, Togg’un arkasındaki ekip ise çoğu zaman gizli kahramanlar olarak başarılarını sürdürmeye devam ediyor. Enstitü tarafından yapılan ‘Çalışma Deneyimi Araştırması’’ kapsamında Togg, Trugo ve Siro gibi şirketlerin ortak noktalarının kurum kültüründe takım ruhu ve ekiplerin şirketlerine duydukları gurur ön plana çıkıyor.

Uluslararası alanda yaptığı çalımalar ile dikkat çeken Great Place to Work Enstitüsü, yapmış olduğu çalışan deneyimi araştırmasında güvenilirlik, saygı, hakkaniyet ve takım ruhu gibi konulara odaklanıyor. Togg’un da bu çalışma kapsamında bir kere daha Great Place to Work sertifikasını alması önemli görüldü.

TOGG NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?

Türkiye’nin yerli ve milli elektrikli otomobili Togg’un satışa çıkmasına artık kısa bir süre kaldı. Mart 2023’te yollara çıkması beklenen akıllı cihaza ilgi ise bir hayli fazla. Ön sipariş süreci ise Şubat ayı itibariyle başladı.

2023 adet özel NFT satışı ile Trumore uygulaması üzerinden birçok farklı işlemde sunulacak. Bu kapsamda ön sipariş sürecini tamamlamak ve özel NFT’lere sahip olmak isteyenler Şubat ayında uygulama üzerinden kolayca işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Togg’un Mart ayında ise yollardaki yerini alması bekleniyor. Kısa süre içinde trafiğe çıkması beklenen Togg büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Togg'dan gururlandıran bir başarı daha! Great Place to Work sertifikasını yeniden almayı başardı! ile ilgili etiketler TOGG teknoloji
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.