Timur Cihantimur’un babası Bülent Cihantimur gazetecileri görünce polis merkezine girmeden kaçtı!

Eyüpsultan'da ölümlü kazaya neden olduktan sonra annesi ile birlikte ABD'ye kaçan Timur Cihantimur'un babası Bülent Cihantimur gazetecileri görünce imza vermek için geldiği karakola girmeden kaçtı.

Eyüpsultan'da Oğuz Murat Aci'nin öldüğü kaza sondası 17 yaşındaki sürücü T.C. ile annesi Eylem Tok önce Mısır'a sonrasında ise ABD'ye kaçmıştı.

Soruşturma kapsamında baba Bülent Cihantimur'e ise yurt dışına çıkış yasağı ve en yakın karakola giderek imza verme şartı getirildi.

Timur Cihantimur’un babası Bülent Cihantimur gazetecileri görünce polis merkezine girmeden kaçtı!

Bülent Cihantimur adli kontrol uygulaması kapsamında işlemleri için Şişli Polis Merkezi'ne geldi.

Timur Cihantimur’un babası Bülent Cihantimur gazetecileri görünce polis merkezine girmeden kaçtı! - Resim : 2

GAZETECİLERİ GÖRÜNCE POLİS MERKEZİNE GİRMEDEN GERİ DÖNDÜ

Cihantimur, polis merkezi önünde bekleyen gazetecileri görünce yardımcısıyla birlikte geri döndü. Geldikleri minibüse binen Bülent Cihantimur soruları yanıtsız bıraktı. Cihatimur işlemlerini yapmadan hızla polis merkezinden ayrıldı.

 

Timur Cihantimur’un babası Bülent Cihantimur gazetecileri görünce polis merkezine girmeden kaçtı! ile ilgili etiketler Bülent Cihantimur ABD Eyüpsultan İstanbul

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.