''Tim araziye çıktı'' sözleri tepki çekti! Operasyondan bilgi vermekle suçlanan Fulya Öztürk'ten yanıt geldi: Siz neyin peşindesiniz yahu?

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde çıkan çatışmada 9 asker şehit oldu. Fulya Öztürk, sınırın sıfırında noktasında son durumu aktarırken söylediği sözlerle gündeme geldi. ''Tim araziye çıktı'' sözlerinin ardından operasyondan bilgi vermekle suçlanan Fulya Öztürk isyan etti.

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 9 asker şehit oldu. Türkiye'yi yasa boğan haberin ardından gazeteci Fulya Öztürk, sınırın sıfır noktasına gitti.

"Hakurk'a yakın bir noktadayız. Pençe Kilit'e yakın noktadayız. Konuşmakta dahi zorluk çektiğimiz noktadayız" diyen Fulya Öztürk "Bölgede şartlar çok zor. Mehmetçik ve jandarma komandolar nöbetlerine devam ediyor. Böyle bir noktada Mehmetçik ve jandarma komandolar mücadele veriyor. Gece şartlar daha zorlaşıyor. Tipi yoğunlaşıyor" dedi.

SÖZLERİ TEPKİ ÇEKİNCE SİNİRLENDİ: YILLARIM GEÇTİ BU BÖLGELERDE

Gazeteci Öztürk "Az önce konuştuğumuz Tim araziye çıktı" demesiyle sosyal medyada tepki çekti. Fulya Öztürk ise sosyal medyada böyle önemli bir operasyondan bilgi vermekle suçlandı. Öztürk ise yapılan eleştirilere tepki göstererek şunları yazdı:

"Yıllardır askeri bölgelere gidiyorum çekim yapıyorum şu zamana kadar askerlerden komutanlardan memnuniyet dışında hiçbir şey duymadım… Siz neyin peşindesiniz yahu? Ne ifşası? 'Bir tim araziye çıktı' demek ifşa olmuyor. Buradaki komutanlar sizin bu mesajlarınıza gülümsedi. Rahat olun… Neyin 'ifşa'ya girdiğini, gireceğini bile bilmiyorsunuz bana akıl veriyorsunuz? Yıllarım geçti bu bölgelerde."

''Tim araziye çıktı'' sözleri tepki çekti! Operasyondan bilgi vermekle suçlanan Fulya Öztürk'ten yanıt geldi: Siz neyin peşindesiniz yahu? ile ilgili etiketler Fulya Öztürk
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.