TikTok'ta yeni trend: İnsanlar buzdolabına neden tuvalet kağıdı koyuyor?

Yeni ortaya çıkan trendde TikTok kullanıcıları tuvalet rulolarını buzdolaplarına atıyor ve bunun aslında bir nedeni olduğu ortaya çıktı.

Sanki TikTok'ta yeterince tuhaf garip trend yokmuş gibi bir yenisi daha ortaya çıktı. İnsanlar tuvalet rulolarını paketlerinden çıkarıp buzdolaplarına koymaya başladı.

Bir dahaki sefere arkadaşınızın evindeki buzdolabını hızlı bir atıştırmalık için açtığınızda süt, peynir, gazlı içeceklerin yanında tuvalet kağıdına denk gelirseniz şaşırmayın.

TUVALET KAĞIDINI NEDEN BUZDOLABINA KOYUYORLAR?

TikTok kullanıcıları, kötü kokuları hafifletmeye yardımcı olduğu söylendiği için buzdolabına tuvalet kağıdı doldurmaya başladı.

Sevdiğiniz fakat dolap içerisinde kötü kokan yiyecekleri düşünün. Tuvalet kağıdı rulosu buzdolabında kalan fazla nemi emebilen ve kokuların daha da gelişmesini önlemeye yardımcı olan emici özelliklere sahiptir. Bu sayede dolaptaki kötü kokuyu yok ediyorlar.

TikTok'ta yeni trend: İnsanlar buzdolabına neden tuvalet kağıdı koyuyor?

PEKİ TUVALET KAĞIDI DIŞINDA BİR SEÇENEK YOK MU?

Tuvalet kağıdı yerine kabartma tozu harika bir seçenektir ve aslında daha etkilidir.

Sadece buzdolabındaki fazla nemi emerek kokuların kötüleşmesini engellemekle kalmaz, aynı zamanda buzdolabının kötü kokmasına neden olan asidi nötralize eder.

Kabartma tozu da daha uygun maliyetli bir yöntemdir; bir kutu kabartma tozu fiyatı genellikle tek bir rulo tuvalet kağıdı fiyatından ucuz olabilir.

Kabartma tozu da bir seferde üç ay dayanır, oysa tuvalet kağıdının yaklaşık üç haftada bir değiştirilmesi gerekecektir.

Yine de çaresiz kaldıysanız tuvalet kağıdı ve hatta gazete de işe yarayacaktır.

TikTok'ta yeni trend: İnsanlar buzdolabına neden tuvalet kağıdı koyuyor? ile ilgili etiketler TikTok
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.