THY'den o iftiralara yanıt: Misafirlerimizin kişisel verilerini hiçbir ayrım yapmaksızın koruyoruz!

İstanbul'da etkili olan yoğun kar yağışı sırasında Cenevre'de kayak tatilinde olan İBB Sözcüsü Murat Ongun, seyahat bilgilerini Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün'ün servis ettiğini öne sürdü. Üstün, Ongun'un bu iddiasını yalanlayarak, "Misafirlerimizin kişisel verilerini hiçbir ayrım yapmaksızın koruyoruz. Kendi çıkarları doğrultusunda yanıltıcı paylaşım yapan kişi ve haberlere itibar edilmemesini rica ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Meteorolojinin günler öncesinden uyarmasına rağmen İstanbul'da etkili olan yoğun kar yağışında önlemler yetersiz kaldı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bu sırada İngiliz Büyükelçi ile yemek yerken, İBB Sözcüsü Murat Ongun'un da Cenevre'de kayak tatilinde olduğu ortaya çıktı.

THY'YE İFTİRA ATMIŞTI

Ongun, seyahat bilgilerinin THY Basın Müşaviri Yahya Üstün tarafından servis edildiğini öne sürdü. "Bu bilgilerin deşifre edilmesi özel hayatın ihlalidir" diyen Ongun suç duyurusunda bulunacağını duyurdu.

YAHYA ÜSTÜN'DEN YALANLAMA

Konuyla ilgili Twitter hesabından açıklamada bulunan Üstün, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade etti. 

THY'den o iftiralara yanıt: Misafirlerimizin kişisel verilerini hiçbir ayrım yapmaksızın koruyoruz! ile ilgili etiketler THY Yahya Üstün
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.