THY’de devir teslim! Ahmet Bolat, Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini İlker Aycı'dan devraldı

Türk Hava Yollarında (THY) İlker Aycı’dan boşalan Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanlığına getirilen Ahmet Bolat, devir teslim töreniyle görevi devraldı.

2015 yılından bu yana Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanlığı görevini sürdüren İlker Aycı, dün istifa etmişti. Yerine ise THY Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Bolat getirildiği açıklanmıştı.

İlker Aycı bugün Türk Hava Yolları'nda gerçekleştirilen devir teslim töreniyle görevi Ahmet Bolat’a devretti.

THY'de ayrıca istifa eden Mehmet Görkem Aksoy'un yerine THY'de görev yapan Mehmet Kadaifçiler getirilirken, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Akpınar'ın yerine gelen isim ise İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç olmuştu.

THY’de devir teslim! Ahmet Bolat, Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini İlker Aycı'dan devraldı

 

 

THY’de devir teslim! Ahmet Bolat, Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini İlker Aycı'dan devraldı ile ilgili etiketler THY Türk Hava Yolları İlker Aycı Ahmet Bolat
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.