THY, AnadoluJet, Pegasus iptal edilen uçuşlar sorgulama

THY iptal edilen uçuşlar için sorgulama yapmak isteyenler İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı konusunda son detayları araştırmaktadır. Olumsuz hava şartları ve yaşanan deprem felaketiyle birlikte THY pek çok seferini iptal etmiş durumdadır. İşte, THY, AnadoluJet, Pegasus iptal edilen uçuş seferleri...

Olumsuz hava şartları ve yaşanan deprem felaketiyle birlikte THY iptal edilen uçuşlar için sorgulama yapmak isteyen vatandaşlar son detayları yakından incelemeye aldı. THY başta olmak üzere Anadolu Jet ve Pegasus tarafından yapılan açıklamalarda uçuş seferlerinden bazılarının iptal edildiği ancak bazı illerde ise uçuş sayılarının arttırıldığı vurgulandı.

THY tarafından yapılan son açıklamada; Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ çıkışlı tüm uçuşların 13 Şubat tarihine kadar 100 TL’ye sabitlendiği duyuruldu. Pegasus Hava Yolları ise yardım ekipleri ve bölgeye gitmek isteyenler için ek sefer planlaması yapıldığını, Adana, Şanlıurfa, Diyarbakır'a ve bu illerden Sabiha Gökçen'e dönüşler için ek sefer planlamalarının gerçekleştirildiğini duyurdu.

AnadoluJet’ten yapılan açıklamada da "Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve çevre illerde hissedilen deprem nedeniyle, Kahramanmaraş (KCM), Gaziantep (GZT), Malatya (MLX) ve Adıyaman (ADF) Havalimanları geçici olarak sivil uçuşlara kapatılmış olup sadece insani yardım ve arama kurtarma ekiplerinin bölgelere ulaşımı için hizmet vermektedir. Hatay Havalimanı (HTY) ise tüm uçuşlara kapalı durumdadır. Diğer havalimanlarında seferlerimiz normal düzende devam etmektedir." ifadeleri yer aldı.

THY İstanbul Havalimanı İptal Edilen Uçuşlar İçin Tıklayınız

Sabiha Gökçen Havalimanı İptal Edilen Uçuşlar İçin Tıklayınız

AnadoluJet İptal Edilen Uçuşlar İçin Tıklayınız

THY, AnadoluJet, Pegasus iptal edilen uçuşlar sorgulama ile ilgili etiketler THY
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.