TGB’lilerden ODTÜ yönetimine tepki: PKK’ya göz yumdular

ODTÜ'de Savunma Sanayi Topluluğu tarafından organize edilen ikinci Savunma Sanayi Zirvesi, radikal sol örgütlerin girişimiyle engellendi. Yeni teknoloji üreten yerli şirketlerin katılacağı zirveden rahatsızlık duyan sol örgütler, ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan etkinliğin yapılacağı salonun kapısında barikat kurdu. ODTÜ yönetimi, zirveyi iptal etmeye çalışan provokatörlere bir müdahalede bulunmazken TGB bu durumu protesto ederek ODTÜ'de nöbete başladı.

TGB Genel Başkanı Kayahan Çetin yaptığı açıklamada, " ODTÜ Savunma Sanayi Topluluğu'nun etkinliği yapacağı yerin PKK tarafından işgal edilmesine ODTÜ yönetimi göz yumdu" ifadelerini kullandı.

Çetin, etkinliğin yapılmasının engellenemeyeceğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

Bugün ODTÜ'de bir rezalet yaşanıyor. ODTÜ Savunma Sanayi Topluluğu'nun etkinliği yapacağı yerin PKK tarafından işgal edilmesine ODTÜ yönetimi göz yumdu. Bu etkinliğin sahibi olan ODTÜ'lü öğrencilerinin, vatansever öğrencilerin etkinliğe gitmesine polis barikatı kurdurarak engel olmaya çalışılıyor. Şu an PKK ODTÜ'nün içerisinde, etkinliğin yapılacağı salonun önünde. Bunu asla kabul etmiyoruz. Hiç kimse etkinliği yapmamıza engel olamaz. ODTÜ yönetimi buraya gelip bize hesap verene kadar buradan ayrılmayacağız. Bugün AYM'de HDP kapatılsın nöbeti sürüyor. ODTÜ'de de nöbet başlamıştır. Şu an biz burada nöbetteyiz. Biz buradan ayrılmayacağız. ODTÜ öğrencisinin okuluna girmesine, Türkiye'nin savunma sanayisindeki atılımlarını konuşmasına hiç bir kuvvet engel olamaz. Onlara meydan okuyoruz. Gelecekler, burada bize hesap verecekler ya da biz ODTÜ yönetiminde karşı da PKK'ya karşı da, bütün Türkiye düşmanlarına karşı da burada nöbetteyiz. ODTÜ'yü bir avuç çapulcuya, bir avuç teröriste bırakmayacağız.

 

TGB’lilerden ODTÜ yönetimine tepki: PKK’ya göz yumdular ile ilgili etiketler ODTÜ PKK
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.