TFF'den Mehmet Büyükekşi iddiaları hakkında açıklama!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), başkan Mehmet Büyükekşi'nin istifa ettiği ve kaldığı otelde fenalaştığı yönündeki iddiaları yalanladı.

Süper Kupa finalinin iptal olması sonrası Galatasaray ve Fenerbahçe kafileleri kaldıkları otelden ayrılırken, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin istifa ettiği ve kaldığı otelde fenalaştığı yönünde iddialar ortaya atıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu, bu iddialar sonrası Mehmet Büyükeşi'nin istifa ettiği ve sağlık durumunun kötü olduğu haberlerini yalanladı.

TFF yetkililerinden alınan bilgiye, Mehmet Büyükekşi'nin tansiyonu yükseldiği için kontrol amaçlı otele gelen ambulans, otelden ayrıldı. Büyükekşi'nin durumu iyi. 

 

TFF'den Mehmet Büyükekşi iddiaları hakkında açıklama! ile ilgili etiketler Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa TFF Mehmet Büyükekşi
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.