TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi Riyad'da rahatsızlandı!

Türkiye Futbol Federasyonu Mehmet Büyükekşi, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da rahatsızlandı. Büyükekşi'nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Galatasaray ve Fenerbahçe, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynayacağı Turkcell Süper Kupa maçı krize takıldı. Suudi yetkililerin tişört ve pankart açılmasına izin vermemesi maçın ertelenmesine neden oldu.

Galatasaray ve Fenerbahçe kafileleri, Türkiye'ye dönmek için hazırlık yaptı. 

TFF BAŞKANI BÜYÜKEKŞİ FENALAŞTI

TRT Spor'un haberine göre Türkiye'ye dönmek için henüz hazırlık yapmayan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi kaldığı otelde rahatsızlandı. Doktor tarafından sağlık kontrolü yapılan Büyükekşi'nin tansiyon problemi yaşadığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi Riyad'da rahatsızlandı! ile ilgili etiketler Galatasaray Fenerbahçe Süper Lig TFF Mehmet Büyükekşi
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.