TFF seçim tarihini resmen açıkladı!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 31 Temmuz'a kadar yapılması gereken TFF Olağan Genel Kurul toplantısının EURO 2024 tarihleri göz önüne alınarak, 18 Temmuz'da seçimli olarak gerçekleştirileceğini açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçim tarihini resmen açıkladı. TFF'den yapılan açıklamada, 31 Temmuz'a kadar yapılması gereken TFF Olağan Genel Kurul toplantısının EURO 2024 nedeniyle 18 Temmuz'da seçimli olarak yapılacağı duyurdu.

TFF BAŞKANLIK SEÇİMİ 18 TEMMUZ'DA

TFF'den yapılan açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu Statüsü'nün 27. maddesinin 1. fıkrası hükmü uyarınca, her yılın 31 Temmuz tarihine kadar yapılması gereken TFF Olağan Genel Kurul toplantısının; Türkiye A Milli Futbol Takımının EURO 2024 Finallerine katılmaya hak kazanması ve turnuvanın başlangıç ve bitiş tarihi de göz önüne alınarak, 18 Temmuz 2024 tarihinde seçimli olarak yapılmasına karar verilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

 

TFF seçim tarihini resmen açıkladı! ile ilgili etiketler TFF Türkiye Futbol Federasyonu Mehmet Büyükekşi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.