Süper Lig ekipleri TFF’yi erken seçime götürmek için ilk adımı attı

Süper Lig kulüpleri, TFF’nin 18 Temmuz’da yapacağı olağanüstü seçimli genel kurulu erkene çekmek için harekete geçti. Kulüpler, TFF'nin olağanüstü seçimli genel kurula gitmesi için noter onaylı imza toplamaya başladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, 18 Temmuz’da seçimli genel kurul yapılacağını açıklamıştı. Kulüpler, seçimin daha erken olması için harekete geçti.

Anadolu Ajansı’nın haberine göre göre Süper Lig kulüpleri, TFF'nin olağanüstü seçimli genel kurula gitmesi için noter onaylı imza toplamaya başladı.

Kulüpler Birliği Vakfının Maslak'taki ofisinde bir araya kulüp temsilcileri, noter onaylı imzalarını veriyor.

Bazı kulüp temsilcilerinin de imzalarını bulundukları kentlerden verecekleri bildirildi.

Delegelerin yüzde 40'ının noterden imzasının toplanması halinde TFF Yönetim Kurulunun statüye göre bir ay içinde olağanüstü seçimli genel kurula gitmesi gerekiyor.

Federasyonun seçime gitmemesi durumunda oy kullanan delegelerin konuyu FIFA'ya taşıma hakları bulunuyor.

 

GENEL KURUL İÇİN İMZA VEREN TAKIMLAR

Öte yandan Ertan Süzgün’ün haberine göre genel Kurul için imza veren ve erken seçim için açıklama yapan takımlar şunlar:

Beşiktaş

Fenerbahçe

Adana Demirspor

Pendikspor

Samsunspor

Karagümrük

İstanbulspor

Süper Lig ekipleri TFF’yi erken seçime götürmek için ilk adımı attı ile ilgili etiketler Süper Lig TFF
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.