Teşkilat neden yok? 18 Nisan Teşkilat 7. bölüm ne zaman, saat kaçta başlıyor?

TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Teşkilat dizisiyle ilgili bir son dakika saat değişikliği yaşandı. Ramazan ayında yaşanan bu gelişme Teşkilat izleyenleri tarafından merak edildi. Peki, Teşkilat neden yok?

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal Yurtcu’nun oynadığı Teşkilat dizisi Pazar akşamlarında TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Her bölümünde birbirinden renkli anların yaşandığı ve aksiyon sahnelerinin bol olduğu Teşkilat dizisinin 7. bölümüyle ilgili şok bir gelişme yaşanıyor. Peki, Teşkilat 7. bölüm ne zaman, saat kaçta başlıyor?

18 Nisan Pazar akşamında 7. bölümüyle TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan Teşkilat dizisinin Ramazan ayı nedeniyle bu süre zarfı boyunca saat değişikliğine gittiği ifade edildi.

TEŞKİLAT NEDEN YOK?

Pazar akşamları yayınlanan Teşkilat dizisinin 7. bölümü 18 Nisan akşamında saat 20.30’da TRT 1 ekranlarında olacak. Saat 18.30’da başlayan ve 20.20 gibi sona eren Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması İftar Özel programı nedeniyle Teşkilat dizisinin yayını 30 dakika ileriye alındı.

Teşkilat neden yok? 18 Nisan Teşkilat 7. bölüm ne zaman, saat kaçta başlıyor?

TEŞKİLAT DİZİSİ SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Teşkilat 7. bölümü ile 18 Nisan Pazar akşamında saat 20.30’da TRT 1 ekranlarında başlıyor.

TEŞKİLAT SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Teröristlerin hain planlarını önlemek için teslim olarak canlarını ortaya koyan Serdar, Zehra ve Hulki, ölümle burun burunadır. Bölgede teröristlerin gözünün önünde gazeteci olarak bulunan  Pınar ve Hakkı da oraya gelirler. Güvenlik protokollerini çözdüğü SİHA’ları etkisiz hale getirdiğini düşünen Fadi’nin mutluluğu uzun sürmez. Ekibin kendisine hazırladığı oyunu anlayıp neye uğradığını şaşıran Fadi, konumunu kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacaktır!

Teşkilat neden yok? 18 Nisan Teşkilat 7. bölüm ne zaman, saat kaçta başlıyor? - Resim : 2

Fadi’nin planlarını bozan ekip, durumu giderek ağırlaşan Hulki’yi hastaneye yetiştirmek için ülkeye döner. Tedavi altına alınan Hulki ise kendi sağlığından çok babası için endişelenmektedir. Fadi’nin başarısızlığı Şirket’te büyük bir rahatsızlık yaratır. Şirket’in aldığı kararla köşeye sıkışan Fadi, kendini kanıtlamak için son bir şans ister.

Teşkilat neden yok? 18 Nisan Teşkilat 7. bölüm ne zaman, saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler teşkilat Teşkilat 7. bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.